Ђиласове присталице прете убијањем (ВИДЕО)

Поделите:

Група која подржава Драгана Ђиласа и на друштвеним мрежама потписује са „Kључ промена“ запретила је председнику Србије Александру Вучићу пуцањем и убиством.

Убиј, убиј, а ускоро и рат – изговара маскирана особа на скандалозном видео снимку који су ови Ђиласови пулени пустили на друштвеној мрежи инстаграм.

Овај снимак испливао је у јавност након што су активисти СНС претучени на терену, а сада је по свој прилици отворена сезона лова како на присталице СНС тако и на Вучића лично.

Поводом претњи смрћу председнику Србије Александру Вучићу и позива на рат и убијање, огласила се и Ирена Вујовић, председница општине Савски венац, чија је фотографија такође злоупотребљена у монструозном снимку.

„Видела сам претећу поруку и добро сам је разумела. Али, нисам се уплашила тих маскираних хероја. Они нека прете, нека пуцају, ми ћемо наставити да радимо и градимо“, рекла је Вујовићева и позвала грађане да 4. марта гласају на основу програма понуђених у кампањи.

„Њихов програм је: Изађи и пуцај! Пуцај Вучићу у главу. Наш програм је: Изађи и гласај. Гласај да радимо и градимо“, рекла је Ирена Вујовић која се налази међу првих 10 на изборној листи „Александар Вучић – зато што волимо Београд“.

 

Ало

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here