Ђиласу кум дао милионе за изборе

Поделите:

Млађан Ђорђевић, који је годинама носио титулу најмистериозније особе у Србији, главни је финансијер Драгана Ђиласа.

Он је неко ко за Ђиласа прикупља милионе евра који ће бити употребљени за најпрљавију предизборну кампању, сазнаје „Ало!“.

Према речима нашег извора, Ђорђевић, који је и кум Драгана Ђиласа и познат као неко ко је ведрио и облачио и у СПЦ, те смењивао и постављао владике, води све Ђиласове послове и биће његов главни човек када уђе у трку за београдске изборе.

– Он малтене ради исто за Ђиласа као и ови преко Рајских острва, врло је скривен и преко њега наводно иду све паре из иностранства помоћу којих ће Ђилас потплаћивати припаднике опозиције када их буде окупљао око себе. Осим што су добри пријатељи и кумови, и сама каријера Млађана Ђорђевића тесно је повезана са каријером Драгана Ђиласа – каже наш извор и наставља:

– Тај човек сада чини све како би Ђилас поново ушао у политику. Не само да обезбеђује огромну количину новца већ и осмишља кампању и кује све планове. Познато је да је Ђорђевић по извештају америчке амбасаде два дана пре смене епископа Артемија, 11. 2. 2010, обавестио ту амбасаду да ће епископ Артемије бити уклоњен. Kао сарадници Бориса Тадића заједно су путовали 2010. на Kосово и Метохију, више пута.

Политички аналитичар Бранко Радун истиче да је за Млађана Ђорђевића чуо још када је био један од главних организатора студентских протеста 1992, као и да је он један веома способан човек, те га не чуди што је и даље десна рука Драгана Ђиласа.

– Ретко се он појављивао у јавности, био је мистериозан увек, прави човек из сенке, Тадићев сарадник, а увек веома близак и одан Ђиласу. Он је дефинитивно веома способан човек и све те организационе послове за кампању и све остало је перфектно одрађивао. Био је Ђиласова десна рука увек. Све конце у рукама је увек он држао. Не изненађује ме што је и у овом моменту уз Ђиласа, увек је био он ту, и са другима у опозицији има добре односе – каже Радун.

Kо је Млађан Ђорђевић?

* Један од главних организатора студентских протеста 1992.

* Био је заменик директора Народне канцеларије председника републике од 2004. до 2007. године, у време када је Ђилас био директор

* Од 2007. године, када је Ђилас био министар за Инвестициони план, био је његов заменик.

* Тадићев саветник задужен за Kосово и Метохију

*Један је од оснивача хуманитарне организације „Наша Србија”

* У новембру прошле године Млађан Ђорђевић изабран је за званичног представника Скупштине народа Евроазије у Србији и уручен му је орден „Побједник“

* Члан организационог комитета прве Скупштине народа Евроазије

* Мило га означио као главног финансијера опозиције

 

 

Ало

Поделите:

1 коментар

 1. Kume izgore ti,Nasa,kesa.
  Cestitam!
  Kada jalovi intelektualci onanisu,pricajuci jalove price,neka pobedi ko je jací.
  I vlast i opozicija arce Nase pare,pa sta?
  Otiimaje,cepajte nije vam ga majka rorila.
  Dok bankar Dragas i Dr Petrovic obicu sva sela,da nam kazu da lopovluk ne valja,najebasmo.
  Matija Beckovic sedi na komemoracijama sa dzelatom svoje cerke i cuti?
  Sto bi mi ginuli za nju, ako on ne gine?
  Prema tome,LOPOVI SVIH ZEMALJA,UJEDINITE SE!!!
  Bravo kume!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here