Двери траже хитно укидање Мајнд ап програма који промовише Фондација Ђоковић

Поделите:

Фондација Новак Ђоковић у сарадњи са „Hawn“ фондацијом популарне глумице Голди Хон (Goldie Hawn) која промовише будистичку медитацију кроз образовни систем већ пар година спроводи програм под називом Мајнд Ап (MindUp) у школама у Србији!

Двери захтевају да се хитно укине програм Мајнд уп иза кога стоји Фондација Новака Ђоковића.
Двери упозоравају родитеље и јавност у Србији да је програм Мајнд уп који се спроводи у неколико школа и вртића у Србији уз сагласност Министарства просвете веома опасан.

Поделите:

5 COMMENTS

 1. Iskomleksirani intelektualni debil koji pokusava da postane deo hedonistickog evropskog dzed-seta. Ima raskatolicecenog Spanca za psihologa, rasprotestatnskom ekonomski propalom Nemcu nudi pare da ga „izvadi“, a srpskoj deci nudi satanisticku meditaciju, naspram Pravoslavnog isihazma.

  Ma koliko bio uspesan, ma koliko ulizicki korektan pri intervjuima, ma koliko se kezio u kamere i glumio nekog nasmejanog srecnika, na kraju je postao predmet svetskog podsmeha. Mucenik umislja da je nekoga briga za njegovih javnih“ispovesti“…sto „neizmeditira“ sebi srecu, sto nudi g*vna srpskoj deci?

  Da im sve pare podeli, da ime promeni, da postane i katolik, i protestant i budista, i liberal, i zivot da im da NIKAD ge nece prihvatiti…zalosno ga je gledati koliko im se ulizuje i umislja da je deo necega cega nikad nece biti deo…

 2. U indiskoj filozofiji izvesno je da ima neke mudrosti, pa tako i u Jogiji, ali da ima i velikih gluposti i blefa, u to ne treba sumnjati. Međutim, Indiska filozofija je na zapadu stekla veliku (i ne kritičku) popularnost, to je za to što na zapadu, sa renesansom, „preporodom“ (spoznajom) antičkog duha je stvorena i tehnička revolucija, a onda je došlo i osvajanje sveta i akomulacija bogatstva. Kada se materijalno bogatsvo brže razvija od duhovnog dolazi do „gladi“ prema duhovnim vrednostima, i onda (naravno) tu ulaze, upadaju razni „guru“-i sa istoka (ovog puta iz Indije, jer je Indija dugo bila britanska kolonija. Tako dolazi do (novog) duhovnog „prosvetljenja“ koje je (u stvari) socijalni problem samo ne doučeni. I baš oni, slabo obrazovani ne kritički ga prihvataju kao (neki) „višiji stadium svesti“ a koji (u stvari) se instalira za rastrojstvo individue i razaranje društvo i (svakako) SPC! Ali treba imati na umu da je i hrišćanstvo/kristijanstvo u svom nastajanju imalo istu takvu ulogu!

 3. Фондација Новак Ђоковић је врло безобразна јер учи децу разним новотаријама. Уместо да им купи опанке шајкачу и фрулу да деца иду на зелену ливаду да чувају овце.

  • Dovoljno je uporediti Novaka dok se držao krsta iz pravoslavnog manastira sa KosMeta i Novaka iz Mind Up Programa.

  • Tenis je najgluplji „sport“ pod kapom nebeskom, dva coveka, kao dva majmuna trce za lopticom. Na sebi nose korporativne idole (najk, ribok, puma i sl….i KROKODILE), na tribina…koje je to unizenje za ljudski rod, za coveka. Kolektivni sportovi makar imaju neke drzai, neke zajednice. Ovi kao majmuni skakucu pred ocima sveta, da bi kompanije mogle da zaradjuju pare, klovnovi obicni, i onda svake 2 nedelje ih saltaju sa kraj na kraj sveta. Napravili su rang-listu, tako da nema stajanja. Kao cigo mecku…nikave razlike nema to od ciganina koji voda mecku od vasara do vasara….stim da je Djokovic mecka, i njemu slicni….kakvo debilstvo, kakvo unizenje ljudske inteligencije…

   Upregli su ih bas kao ciganin medu…i on mucenik, pitanje je je li procitao 2 knjige u zivotu, sad kao srpskoj deci finansira/preporucuje neki metod da razviju inteligent, a sam je glup ko tup kolac. Ogromno njegovo intelektualno dostignuce je da trci za lopticom kao oni rejs-kerovi za laznim zecom.

   Kad bi poredio teneisere najbli su medvedu kojeg ciganin vodi od vasara do vasara, i kerovima koji se trkaju a poture im laznog zeca kojega gone. To je unizavajuce za razumnog covjeka…i onda, pogotovo fotografija sa TACNOM ili nekim peharom, krik JEEEEEEEEEE, pljuvacka na usta vrca, i poljubac pehara :))) Kavo unizenje za ljudski rod, kakvo unizenje…Djokovicev „isihazam“….bre motku i ne dati mu da nos proturi na vrata srpske skole sa vojim bolestnama, nek mu sin Stefan meditira sa njim…bagra bolesna, iskomleksirana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here