Џихадисти објавили мапу Србије уз поруку: Срби нисмо вас заборавили!

Поделите:

Исламска држава у свом последњем издању магазина „Румијах“ за Балкан објавила је текст под називом „Балкан: Крв за непријатеље, мед за пријатеље“ упутила је отворену претњу земљама региона. Исламска држава поручује да није заборавила подручје Балкана, већ да су само преокупирани неким другим подручјима.
У отвореној претњи исламисти наглашавају да „нису заборавили ратна страдања муслимана“, као и да су претње усмерене на Србе и Хрвате.

https://twitter.com/CT_operative/status/872569187234963457

Исламисти подсећају на терористичке нападе широм света, наглашавајући да би то требало да буде опомена.

„Не тако нам Алаха, нисмо заборавили Балкан, не тако нам Алаха, нисмо га заборавили и нећемо га, Алаховом дозволом заборавити. Тако нам Алаха, нисмо заборавили Србе кафире. Не, о Срби кафири, нисмо вас заборавили! Нисмо заборавили ваше убијање муслимана у Босни и на Косову. Не, тако нам Алаха, нисмо заборавили злостављање наше браће и силовање наших сестара. Не, тако нам Алаха, нисмо заборавили шта сте урадили у Сребреници и другим местима. Ми са вама имамо јако дуг нерешен рачун, који ћете платити својом крвљу“, стоји, између осталог у језивој претњи Балкану.

Исказују отворену претњу земљама Балкана, поручујући да се „враћају“, као и да су до сада били преокупирани на неким другим подручјима, укључујући Француску, Немачку и Британију.

Подсетимо, пре две године Србија, али и остале балканске земље често навођени као могућа мета џихадиста. У јулу 2015. године у видео снимку „Ми смо исламски хилафет – касида“ као почетна мета исламских терориста означена је Србија, а за њом следе и остале земље Балкана.

Блиц

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here