ЕКСКЛУЗИВНО Прва изјава нове премијерке Ане Брнабић

Поделите:

Мандатар за састав нове Владе Србије Ана Брнабић данас се у изјави за „Блиц“ захвалила председнику Србије на указаном поверењу.

– Желим да захвалим Председнику на указаном огромном поверењу да водим Владу Србије и наставим реформе са несмањеном посвећеношћу и снагом. Част је служити својој земљи и ја ћу, уколико ме Скупштина изгласа, Владу водити посвећено и одговорно, а свој посао ћу радити поштено и са љубављу. Свесна сам одговорности коју преузимам јер треба да наследим правог лидера, као и обавеза према грађанима који очекују да резултате рада Владе осете кроз бољи квалитет живота – изјавила је Брнабићева за „Блиц“ и додала:
– Прихватила сам кандидатуру коју сам добила од Председника Србије и крећем да радим на експозеу и састављању Владе. Важно је да се рад на пројектима настави и ја сутра свакако идем у Врњачку Бању у раније договорену посету. Идем да проверим како функционише систем којим смо повезали податке шест државних институција који омогућава да држава буде сервис грађана. То је важан, реформски, рекла бих револуционаран пројекат за Србију и ја ћу са тимом у Влади Србије и свим државним институцијама наставити да радим на реформисању државне управе. Започети послови морају да се завршавају, а ја сам последњих месеци посвећено радила на томе да Србију уведемо у ред модерних држава у којима државна управа ради ефикасно и у функцији грађана. Лично ћу се ангажовати да сви заједно радимо на циљевима који су већи и важнији од свих нас појединачно – навела је Брнабић за „Блиц“.

Блиц

Поделите:

1 COMMENT

  1. Гледати је не могу, политичари ИЗДАЈА земље не застарева НИКАД!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here