Фантоми: Чанак образ ко опанак !

Поделите:

Покрет уједињених фантома је путем овог писма хтео да мало продивани са вама у нади да ћемо успети да разјаснимо неке ствари. Ви као велики борац за ону нашу војвођанску ствар на коју сте сами ставили тапију, већ пуних 27 година улажете енормне напоре како би посао отцепљења Војводине спровели у дело. На жалост тај посао вам тешко иде јер сте увек у мањини, без обзира са ким партиципирате у власти последњих 20 година.

Kао рођени Панчевац увек сте сетно гледали на Панчевачки мост у нади да га једног дана тамо више неће бити. На жалост још као дете сте се преселили у Нови Сад, али та вас фрустрација никад није напустила. Kако сте завршили Средњу музичку школу, а касније и Економски факултет направили сте праву синтезу ове две професије. Свирате феномелно оној ствари, а економски добро просперирате. То је то војвођанско питање за које се сви ми боримо. Прво су вас искоришћавали Слоба и екипа, касније жути, а сада када кажете да сте опозиција, додуше да будемо искрени партиципирате са СНС само у Новом Саду, видимо да ствари не иду у правом смеру.

Очигледно је свирање оној ствари почело да замара војвођанску публику па сада покушавате да вратите слушаоце преко актуелизованог каталонског мелоса. Док сте са жутима свирали грађани Србије су вас још и некако слушали, а данас када сте узнапредовали тај мелос је тотално изашао из моде. Ако у наредном периоду будете чули неку експлозију знајте да су то фантоми који желе да вас ослободе фрустрације из детињства. Надамо се да се нећете насрдити на фантоме зато што ову ствар раде на своју руку. Немојте се једити за ваше поновно појављивање у Великом брату и гостовања на ТВ Пинк, јер ће фантоми направити резервни мост као Јул Бринер на Неретви како би смо заварали противнике.

Покрет уједињених фантома

 

Danas

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here