Хелен Мирен „оплела“ по Меланији и Иванки Трамп

Поделите:

Једна од најгласнијих критичара Доналда Трамп у свету славних, позната британска глумица и оскаровка, без „длаке на језику“ рекла је шта мисли о женском делу породице Трамп – Меланији и Иванки. Није имала много речи хвале.

Миренова, у интервјуу за магазин „Алуре“ рекла је да ни Меланија ни Иванка не чине апсолутно ништа како би зауставиле Доналда Трампа у његовим контроверзним политичким потезима. Глумица је коменарисала снимак на којем Меланија одгурује руку свог супруга.

– Гледала сам тај снимак и помислила да је она једна од најмоћнијих жена у свету, јер може да га сруши. То је замало и учинила… и то само једном руком. Јасно му је дала до знања да је не дира. Знате, ја сам пореклом из источне Европе, а ми имамо мрачне душе. Видећете, та мрачна словенска душа ускоро ће испливати на површину рекла је Мирен.

Још је оштрија била према Иванки, посебно према њеној књизи „Жене које раде“ коју је недавно објавила.

Резултат слика за оскаровка хелен мирен и меланија трамп

– Њена књига нема везе с тим како већина данашњих жена заиста живи. Саветује им да себи приуште време за себе како би, примера ради, отишле на масажу и медитацију. Ма дајте, молим вас – коментарисала је славна глумица.

Глумица, која је током кампање њеног оца назвала „диносаурусом који је непријатељски расположен према женама“, ипак признала је Иванки реторичке вештине, уз опаску да је садржај њених речи и говора испразан.

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here