Хрватска је четврта најглупља земља на планети: ‘Хрвати су ограничени људи који мрзе цели свет’

Поделите:

Хрватска је четврта најглупља земља на планету према мишљењу гласача из цијелог свијета који су суђеловали у анкети на страници  The TopTens.

‘Успјех’ Хрватске још је већи узме ли се у обзир да су на неславној листи испред нас знатно многољудније земље – Америка, Сјеверна Kореја и Индија – што ће рећи да је Хрватска земља с највећом концентрацијом глупости по глави становника.

„Хрвати су тако глупи. Земља је тако лијепа, а људи из власти (углавном ХДЗ) узимају сав новац себи, па је земља све сиромашнија, а глупи грађани увијек гласају за најгору власт, па су изненађени кад више нема новца“, написао је један од гласача те додао како „већина људи слуша ужасну глазбу с Kосова, цајке“. Други гласач је написао како су Хрвати „ограничени људи без мозга који мрзе цијели свијет“.

Хрватска је у овом избору добила пет посто од укупног броја гласова, а увјерљиво најглупља земља на свијету је САД, за коју је гласало 23 посто људи. Гласачи коментирају како су Америку изабрали јер већина становника не зна повијест и „разлику између комунизма, фашизма и капитализма“, а изборни систем им је катастрофалан, због чега су за предсједнике изабрали „идиоте Георгеа W. Бусха и Доналда Трумпа“.

На другом је мјесту Сјеверна Kореја, а коментатори критизирају ‘великог вођу’ Kим Јонг-уна и Kореанце називају „људима испраног мозга“.

За трећепласирану Индију пишу како је „пуна сиромашних и неписмених људи“, како њезини становници „радије побјегну ван него да очисте улице“ те како тамошњи људи „више поштују краве него жене“.

Међу 10 најглупљих земаља су још Мозамбиqуе („држава с пушком на застави“), Ватикан, Пакистан, Италија, Зимбабве и Аргентина.

Тхе ТопТенс је страница с више од 120 тисућа листа топ десет из најразличитијих подручја. Постоје и листе десет најбољих земаља за живот, земаља с најбољом храном или најљепшим женама и слично. Хрватска није ни на једној од тих листа, па чак ни на листи десет најбољих еуропских земаља за посјетити.

Испада да је глупост једино по чему се стварно истичемо.

 

 

Поделите:

1 COMMENT

  1. Kod Hrvata postoji patološka mržnja prema Srbima koju njihova Rimo-katolička crkva „u Hrvata“ permanentno generiše i na kojoj hrvatska politika jaše! Od tuda je i ta „glupost“ jer sve što je patoliško ne može biti inteligentno! Isto to važi i za muslimane „Bošnjake“! Islam je antagonistički politizovana religija na mržnji prema hrišćanstvu, ta politika se toliko devijantno razvila da je i sama religija postala patološka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here