Хуманитарна шетња за изградњу дечије хемато-онколошке болнице у Нишу

Поделите:

Тамара Кларић и Богдан Стевановић, кренули су у хуманитарну шетњу од Београда до Ниша, како би обезбедили средства за завршетак изградње дечјег хемато-онколошког одељења Клинике за дечје интерне болести у Нишу.

У акцији, симболично названој „Пружи корак!“, Тамара и Богдан ће препешачити 256.000 корака уз позив свим грађанима и организацијама да им пруже подршку у овом важном подухвату. Свако може подржати један корак пута слањем СМС поруке на број 1150 или уплатом на рачун НУРДОР-а: 170-30010715000-82, позив на број: 12345, сврха уплате: Пружи корак. Цена једног корака/СМС-а је 100 динара. За завршетак изградње новог одељења неопходно је прикупити још 7 милиона динара.

Сваког дана у Србији једно дете оболи од рака. Сваке недеље једно дете умре од ове болести. Помозите нам да се изградњом новог дечјег хемато-онколошког одељења у Нишу изборимо за боље услове и достојанствено лечење деце у целом Јужном региону Србије. Ово је пешачење на које крећу двоје пријатеља, али је путовање и одредиште заједничко за све нас. Ово је прича за коју се вреди борити.

Фотографија корисника Nurdor Srbija

„Ову причу смо осмислили потпуно уверени да ниједан изазов није толико велики наспрам заједничког циља који смо поставили. Деца се у Србији са најтежим болестима боре храбро и у тишини. Желимо да се за њихове борбе чује и да из тих борби сви заједно изађемо као победници, тако што ћемо им пружити подршку и омогућити боље услове лечења. Ми ћемо до Ниша сигурно направити 256.000 корака, а вас молимо да нам помогнете да ти кораци постану средства за изградњу дечијег хемато-онколошког одељења клинике у Нишу.“- поручују Тамара и Богдан.

Нурдор Србија

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here