И Лукас награбусио са Сашом Мирковићем!

Поделите:

Против фолк певача Аце Лукаса поднета је кривична пријава због наводне умешаности у малверзације које је спроводио бивши председник СО Зајечар Саша Мирковић.

Против фолк певача Аце Лукаса и бившег генералног секретара ФK „Тимок“ Драгана Пауновића, поднета је кривична пријава због сумње да су заједно са Сашом Мирковићем оштетили ФK „Тимок“ за неколико милиона динара.

Kако сазнајемо, Лукас и Пауновић се сумњиче да су у периоду од августа 2013. до фебруара 2015. године, а у намери стицања противправне имовинске користи за „Тимочка ТВ и радио“ АД, искористили свој положај у ФK „Тимок“ и закључили штетан уговор по клуб.

Они се сумњиче да су у јулу 2013. године закључили са „Тимочком телевизијом и радио“ АД Зајечар Уговор о пословној сарадњи, на основу кога је у наведеном периоду ФK „Тимок“ сукцесивно уплатио новчана средства у укупном износу од 20.944.000 динара у корист „Тимочка ТВ и радио“ АД Зајечар, на име преноса утакмица и медијског промовисања.

Део тог новца, у износу од 1.872.000 динара, са рачуна ове телевизијске куће одмах је пребачен на рачун привредног друштва „Беотон Р“ из Бора чији је фактички власник Саша Мирковић, иако није уобичајена пракса да клуб плаћа телевизијској кући да врши ТВ преносе својих утакмица, те су на тај начин, за наведени износ оштетили ФK „Тимок“, а „Тимочкој ТВ и радио“ АД и „Беотон Р“, Бор прибавили имовинску корист.

Лукас тврди да никад није украо, већ да га је Мирковић „преварио“, опширније овде.

Подсетимо, естрадни менаџер и бивши председник СО Зајечар Саша Мирковић приведен је рано јутрос због сумње да је злоупотребом службеног положаја оштетио буџет града Зајечара у износу од скоро 14 милиона динара.

 

 

Ало

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here