Испрозивали Сашу због Ђиласа

Поделите:

Бранислав Трифуновић, Бојана Маљевић и Душан Теодоровић показали су незадовољство одлуком лидера ПСГ-а Саше Јанковића да подржи Драгана Ђиласа, некадашњег градоначелника и бившег лидера ДС-а.

Они су искористили изборни слоган Саше Јанковића који је користио током председничке кампање да би показали шта мисле о овом његовом потезу.

– Саша којег чекамо је Драган – написао је Трифуновић на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер, очигледно незадовољан одлуком ПСГ-а да подржи Ђиласа.

Пратиоци познатог глумца су збијали шале на рачун ове објаве, а он им је поручио следеће: „Ја сам, бре, гашићевац.” Глумац је раније истакао да га је поразило то што је Јанковић људе којима се дичио у кампањи назива вучићевцима и гашићевцима.

Своје нездовољство јасно је показао и Душан Теодоровић, академик и некадашњи блиски сарадник Саше Јанковића, те је твит Бранисалава Трифуновића поделио и на свом налогу на тој друштвеној мрежи.

У сличном стилу одлуку лидера ПСГ-а је прокоментарисала и глумица Бојана Маљевић.

– Људи које чекамо су Ђилас? Али ја никог не чекам и не питам се ништа, заправо – навела је Маљевићева на Твитеру.

Лидер ПСГ-а Саша Јанковић изјавио је пре неколико дана да су сви органи тог покрета потврдили решеност да подрже Драгана Ђиласа.

АЛО

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here