Home Инфо Јанковић објавио 11 принципа

Јанковић објавио 11 принципа

Поделите:

Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић позвао је опозицију да се уочи избора у престоници унапред обавежу да ни пре ни после гласања ни на који начин неће сарађивати са СНС

ЛИДЕР Покрета слободних грађана Саша Јанковић позвао је све опозиционе странке да се уочи избора у престоници унапред обавежу да ни пре ни после гласања ни на који начин неће сарађивати са СНС. У „11 принципа опозиције за слободни Београд“, које је објавио, он тражи и да се сви лидери обавежу да ће „водити кампању против неподношљиве власти, а не за међусобну превласт“.

Јанковић тражи и да све странке које прелазе цензус „прихвате под своју капу сродне мање опозиционе групације које би са цензусом можда имале проблема, како се ни један једини опозициони глас не би изгубио“.

 

– Сви унапред треба да прихвате да ће након избора водећу улогу имати она демократска опозициона опција која добије највише поверења грађана и да ћемо јој омогућити да формира власт, а не да је било ко уцењује својим мањим, а потребним изборним резултатом – наводи се у принципима ПСГ.

 

Новости

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

css.php