Јарбол за сорошеве пацове

Поделите:

Док чекам традиционални сребренички ријалити, проучавам психопоатологију аутошовиниста на сајту Радио Слободна Европа. Тамо неко плаћеничко смеће које не завређује ни да му се спомене име пише текст пун прозирних анти-српских спинова, против градње јарбола за српску заставу јер као трећина Београда нема канализацију.

Наравно да трећина Беогарда нема канализацију кад Србија нема култ заставе. Народ који не поштује своју заставу, војску и и историју, њему је цијела држава канализација. Сорошевским пацовима је канализација важнија од заставе, јер о чему би пацови причали него о говнима и канализацији.

Озбиљним народима су најважнији застава и симболи нације. Христос каже да човјек не живи само од хљеба. Сорошевски пацови живе од анти-српских гована које просипају по Радио Слободна Европа, Данасу, Блицу, Н1…

Једно друштво може ријешити проблеме техничке нарави као што је канализација само ако је сложно као заједница. Да би нека заједница била сложна и повезана потребно је да има своје симболе, митове и светиње који спајају и надахњују људе.

Сорошеви пацови мисле само о канализацији и говнима. Озбиљни народи знају да су јаки онолико колико поштују своје светиње. Нико не би дао свој живот за канализацију или дератизацију, али су хиљаде умирале за српску заставу. Усташе нису Србе одводили у Јасеновац ради септичких јама него ради српске заставе.

Издајничка говна би најрадије од Србије направили сорошеву канализацију. Зашто у Америци свака кућа има заставу? Зашто нема америчког филма у којем се бар на тренутак не прикаже америчка застава? Зашто у Норвешкој, најбогатијој земљи свијета свака кућа има јарбол за заставу?

Наравно да Србији треба јарбол од 350 милиона динара за заставу, а за других 350 милиона треба направити један к**** за све сорошевске, анти-српске, другосрбијанске и аутошовинистичке пацове.

Mislav Horvat, FB nalog

Поделите:

1 COMMENT

  1. Откад се у Србији каже „споменути“ уместо „поменути“.? Спомињање, у српском народу, ОДУВЕК се тицало покојника.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here