Кампонески: Ђиласови ботови све неистомишљенике називају Вучићевим ботовима!

Поделите:

Ђиласови ботови имају тај ружан обичај да све оне који износе чињенице о Ђиласовој пословној и политичкој каријери, називају Вучићевим ботовима и растурачима опозиције.

Прво морамо да се разумемо, ја не пљујем Ђиласа, не бавим се његовом породицом, његовим изгледом, памећу и сл . .
Искључиво подсећам јавност на истините, неспорне, јавне податке везане за његову пословну и политичку каријеру.

То што се те чињенице не свиђају његовим присталицама није мој проблем.

Друго, Ђилас не само да није опозиција у оном најбаналнијем смислу, да је неки противник Вучића, него је његов политички анганжман увек био везан искључиво за учешће у власти. Упоредо, његов лични бизнис и власт.

Kонкретно, он није био опозиција 1999., не, радио је са Милошевићевим РТС-ом тад.
У Демократску странку се учланио 2004 године, када је Тадић постао председник Србије и наравно, одмах је постао шеф његове канцеларије, па онда министар без портфеља у Kоштуничиној влади, па кад је умро Неша Богдановић запљунуо је место градоначелника Београда испред ДС.

И онда, када је изгубио изборе у Београду 2014 и постао опозициони одборник скупштине града Београда . . погађате . . није се годинама појавио на седницама највише београдске институције.

Гинуле су Демократе у скупштини града, шетале са Паткицом, постављале питања, спроводили кампање, а Ђилас . . Ђилас је био председник Kошаркашког савеза Србије . . Србије у којој не можете у wц да одете ако немате одобрење Александра Вучића . .

Тако да, не заносите се, нико други у Србији не разбија опозицију осим Драгана Ђиласа, а кад буде изгубио ове изборе и кад СНС поново освоји већ изгубљену власт у Београду, поново ће неки други људи седети у скупштини града Београда и бранити Београђане од Напредњачких насилника, а Ђилас . . Ђилас ће можда поново у Kошаркашки савез, а можда се и врати свом Дајректу, Мултикому, некој телевизији . .

Знам све, не свиђа вам се истина . .
. . па ништа, онда сам ја бот, а ви поново забијте главу у песак најбоље код оне Сауронове куле у Београду на води . .

 

Извор: ФБ профил Милана Кампонеског

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here