Кладионице: Селаковић, Мали и Весић фаворити за градоначелника

Поделите:

Кладионица Меридиан изашла је са првим квотама које показују да су главни фаворити за функцију новог градоначелника Београда Никола Селаковић, Синиша Мали и Горан Весић, преноси „Блиц“.

Никола Селаковић, генерални секретар председника Србије Александра Вучића, има квоту 1,80, што значи да, ако би он постао градоначелник, сваки уложени динар на њега умножио би се 1,80 пута.

Квота за избор Синише Малог за првог човека Београда је 2,20 а за актуелног градског менаџера Горана Весића 3,80.

Иза њих следе председник општине Нови Београд Александар Шапић и министар полиције Небојша Стефановић, са квотама пет, и Драган Ðилас са квотом шест.

На „Меридиановој“ листи, између осталих, налази се и министарка Зорана Михајловић (квота 75), драмски писац Душан Ковачцевич (50), Вук Јеремић (25), Драган Шутановац (75), Лука Максимовић Бели (100), Саша Јанковић (25), Александар Вулин (101), Саша Радуловић (100), глумац Лазар Ристоваки (100)…

Квота за Војислава Шешеља и Чедомира Јовановића износи 5.000, а са мањим квотама, односно већим шансама, испред њих имају и глумац Сергеј Трифуновић са квотом 1.000, певачице Светлана Ражнатовић Цеца, Јелена Карлеуша, Марија Шерифовић са по 1.500 квотом, и Ана Бекута са 2.000, портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура са 3.000, као и друге јавне и естрадне лицности.

Танјуг

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here