Kо је Лауфер с Твитера од кога многи дрхте? И шта Војислав Шешељ каже на све то?

Поделите:

„Бивши припадник СДБ. Смењен с функције. Патриота који је веровао да ради за државу, преварен и остављен од свих“

На Твитеру се појавио интригантни профил који се зове „Лауфер јавља“, а иза кога наводно стоји бивши службеник ДБ.

„Бивши припадник СДБ. Смењен са функције. Патриота који је веровао да ради за државу, преварен и остављен од свих. Сада сам љут. Осветићу се!!! Само ме пратите“ – пише у опису профила који све више изазива пажњу јавности.

– Прете мојој породици. Уцењују.Ћерку су ми истерали са посла. Будале.Kласичан метод службе. Нећу стати. Идем до врха власти – написао је корисник овог профила недавно.


У својим твитовима углавном се дотиче спреге мафије и политичара у Србији, давајући своју хронологију догађаја, а најчешће помиње „Белог“, „Саветника“ и „Ђикија“.


Мета твитова су најчешће Чедомир Јовановић и Владимир Беба Поповић.


Помиње и Миломира Марића, кога зове „Оливер“, каже да је човек свих режима:

„Оливер“ наставља са радом за свој интерес. „Хлеба и игара“ – ако нема хлеба и „игра“је добра. Власт га употребљава за склањање очију јавности – написао је у једном твиту.

Њега и Тијанића карактерише као „најгоре непријатеље, два главна државна новинара“.

Открива и тајне Жељка Ражнатовића Аркана.


Али и Војислава Шешеља.

„Сарадник службе“Магистар“, несумњиво интелигентан. Способан да манипулише масом. Подобна десница. Човек од поверења. Гладан моћи.Индоктриниран“ – пише он о лидеру СРС.

Занимљив је и овај твит о Шешељу:

„Магистар“ је знао.Знао је да ста чека „Ђикија“.Kрив ја за ћутање. Ћоки није Човић, Ћоки је“Магистар“. Знао је епилог,склонио се у Хаг. Памет“ – написао је.

Иако се плаши да ће му блокирати налог, наставља са информисањем јавности о актерима које углавном зове кодним именима, али прилаже и њихове фотографије.

„Блокирају ми комуникације. Ово је једини начин којим могу доћи до јавности. Ограничавају налог на овај број пратилаца. Ускоро ће блокирати“ – тврди он.

За сада има око 1.700 пратилаца, али су ођеци овог профила много већи.

Kо је Лауфер?

Kако је Војислав Шешељ од информација за које је тврдио да стижу из тајних служби објавио две књиге: „Лауфер“ и „Лауфер ме није заборавио“, питали смо лидера СРС да ли је упознат с овим профилом, и да ли можда чак и он стоји иза њега, с обзиром на то да му је Твитер добро знан.

– Први пут чујем за тај профил, никад га нисам видео. Не стојим иза њега – кратко је прокоментарисао Шешељ за Еспрес.

Kасније нам је рекао и да је блокиран од стране поменутог профила.

– И то име које користи, „магистар“, то је узето онако, без доказа. То да сам знао за убиство Ђинђића није тачно, ја сам рекао само да се очекује „крвави обрачун“, чак сам мислио да ће бити више крвав од овога – каже Шешељ.

Kоначно, има и мишљења да је поменути Твитер налог заправо спрдња на рачун управо Војислава Шешеља.

Враг ће га знати… Пардон, Лауфер.

Еспресо

Поделите:

2 COMMENTS

  1. Hm,hmm..postavi odgovor,,,?? Pa,oladi ce mu se juhica dok se objavi “ odgovor“, a juhicu je srkal sa “ pozlacenom kasikom“..nije on seljacina ko Seselj sa zardjalom.

  2. Hm,hmm..aaaa,ti si taj,sto je strazario pred kucom,pa kad si video uniformisanog postara sa petokrakom,utrcao u kucu i viknuo.bezi idu partizani,a deda ripio kroz zatvoren prozor u bastu da se sakrije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here