„Коза на штиклама“ против Малагурског!

Поделите:

Решили сте да отворите налог на Твитеру. Отворите налог, по аутоматизму ова друштвена мрежа вам предлаже да запратите неке од познатијих твитераша из света и региона и Србије. Међу првима које ће вам предложити Твитер јесте профил КОЗА НА ШТИКЛАМА. Затим следи Новак Ђоковић и листа музичара, политичара и других познатих домаћих твитераша.

Коза на штиклама или Вања Бахиљ има преко 200 000 пратилаца на Твитеру што отприлке значи да је њен профил праћен као један солидан српски медиј. Поређења ради Курир има 72 000 пратилаца на Твитеру а Блиц око 400 000.

Борис Малагурски чије је презиме далеко познатије на српском интернету од презимена БАХИЉ, због његових документарних филмова, има далеко мање пратилаца на твитеру и број се креће око 18 000.

Између Козе (Бахиљ) на штиклама и Бориса Малагурског је на Твитеру избио прави мали рат. Наиме „Коза“ је повела кампању против најновијег филма Бориса Малагурског „Косово: Моменат у цивилизацији“, у коме Борис прави паралелу између терористичке државе ИСИС и режима на Косову који је настао на борби терориста УЧК. Рушење историјских споменика од стране ИСИС-а и рушење српских светиња на Косову од стране Албанаца је тема филма.

Вања Бахиљ није пропустила прилику да Малагурског назове фашистом. А потом се дала у објашњење новије српске историје.

А ево шта све Кози на штиклама смета код Срба:

 

 

 

 

Поделите:

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here