Ламброс: Рат се више не води конвенционалним оружјем, него кроз културу и медије!

Поделите:

У ауторској емисији „Аргументи“ Бранка Радуна на Новосадској телевизији, гостовао је познати српски блогер и историчар уметности Александар Ламброс.

 

Поделите:

2 COMMENTS

 1. Radune,

  Ti imas slifa za pisanje, na stranu sad kakve stavove iznosis, ali sta ce ti gosti u emisiji? Pa 80% vremena ti pricas, dok se formulises pojedes dzigericu (sasvim je normalno da se neko izrazava bolje pismeno nego usmeno, a tvoje usmeno izrazavanje je bukvalno kljucanje dzigerice), i pored toga sam pitas, sam odgovaras, a kad gost hoce nesto da kaze uskaces u rec. Pa to je gore od kafane…jos samo da pocens da pises poruke, ili da se javis na telefon.

  Mislim stvarno…realizovati emisiju znaci biti kakav takav profesionalac, da covek makar procita kulturu medijskog dijaloga. Malo se saberi…

  • Isti takav nastup ima Kresovic, mada on kao gost…i doveo si ateistu da prica o hriscanskoj Evropi…imaces 30 pregleda…

   Ima ljudi koje kamera „voli“, koji se jasno izrazavaju neovisno o stavovovima – recimo Injac se izrazava jasno i opusteno, i pogadja u srz, Panaotovic jasno i „dignitivno“, ali nesujetno, Andjelkovic jasno i jako sa energijom stoji iza svojih stavova, ti brate postavi pitanje, navodi i cuti…ili drzi monologe kao Papkin, kralj komedije…imas ti jako mudre stavove, analize, sagledavanja, ali ne znas usmeno da se izrazis…vodi racuna o tome. Jesi ti voditelj (=onaj koji vodi) ili sta? Sam sebi gost?

   I onaj Miki kako li…on opet ima dobra ciljana pitanja, ali brate recnik mu je takav da upotrebljava oko 60% pranih reci, kojima pokzuje neki bonton….dovedi gosta, postavi pitanje i spremaj novo…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here