Лане Гутовић: Добра жена је ретка и јефтина, све остале су пословна пратња

Поделите:

Милан Лане Гутовић српски је глумац чије је име синоним за добру шалу у којој се често може наћи и по нека опаска.

Када је пре неколико годинама Милан Лане Гутовић гостовао на завршној конвенцији коалиције коју је предводио Мило Ђукановић обратио се публици с неколико реченица. Баш и није чудно што је међу њима било опаски о женама.

лане гутовић

– Ја сам дошао из Београда јер сам ја практично поклон Мига Стијеповића вама. Добро је што је изабрао баш мене, зато што поклон треба да буде редак и јефтин. Све остало је подилажење. То вам је као добра жена. Добра жена је ретка и јефтина, а све остале су пословна пратња – рекао је Гутовић у хали Морача.

О женама као непресушном извору тема и инспирације Лане Гутовић је говорио у многим интервјуима, али и кабаре – представама, ТВ-наступима краће форме…

Једном приликом је открио и сећање на савете које му је отац давао о женама:

– Мој отац је имао већу слабост према мојој сестри него према мени, па када ми је давао упутства како да се понашам према женама када стасам као мушкарац, увек ми је говорио да би требао да се чувам тога да не “ојадим” неку девојку, да је својим понашањем не учиним нижом, зато што је њено место далеко више од онога где смо ми као људи углавном спремни да је сместимо, присетио се легендарни Лане.

Лане Гутовић као Драгослав у серији Отворена врата
Лане Гутовић као Драгослав у серији Отворена врата

Као стасали мушкарац имао је искуство и са браковима и са разводима. Након њих, одговори на питања о женама и и свом искуству у вези са њима, гласили су овако:

— Уображавао сам да волим добре жене, а онда су ми те „добре” показале да ја не умем да те добре жене препознам. Глуму нисам користио за освајање жена јер није било потребе. Мене жене воле и радо су у моме друштву. То њихово друштво ја користим на разне начине. Ако будем описивао те начине, овај интервју промениће жанр и прећи у домен порнографије, истакао је Лане у једном од издања магазина “Пулс”.

Лане Гутовић није се устручавао ни да да специјалан савет како се треба удварати женама:

Опанак.нет

Поделите:

1 COMMENT

  1. Lane je jedan neverovatan zajebant i sve je u redu dok ga tako shvatate. Ako li se prevarite, i počnete da ga ozbiljno shvatate, onda više ništa ne odgovora i sve postaje apsurd!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here