Лане Гутовић: Нисам љубитељ демократије, ја сам за ЦАРА!

Поделите:

Поделите:

25 COMMENTS

 1. Srbi u ovom vremenu kao narod nisu civilizaciski zreli za demokratiju, ali isto tako nemaju ličnost ni za monarha. Taj zadnji kralj (Aleksandar Karađorđević) je (verovatno) umislio da je on bio taj „izabranik“ da obnovi (stvori) „Carstvo Dušanovo“, ali svaka budala u Srbiji razmišlja na isti način, a on je bio „budala nad budalama“ (ekstra budala), jer samo takva (ekstra budala) može u tako retkoj istorijskoj prilici da napravi takvu glupost i, (vođen svojom bolesnom sujetom da je ON „izabranik“ sudbine i Boga i da je već ušao u galeriju likova bezsmtnika) prokocka priliku koja je plaćena milionskim žrtvama naroda. Jer, ništa nije ukazivalo na to da je on stvarno nečim („sudbinski“) izabran osim da mu je državnim pučem (likvidacijom loze Obrenović) doveden otac (Petar Karađorđević (Mrkonjić)) da bude kralj i da mu je deda (odnosno predak, para-deda) Vožd Karađorđe Petrović. On je pokazivao sve znake bolesne sujete i slabog rezonovanja, slabe procene i zbog toga je (verovato) i od tuda ta (toliko) bolesna sujeta da su neki (pojedinci) steleški niži od njega i podčinjeni a superiorni u zaključcima i rezonovanju, odnosno u mentalnim sposobnostima! Zanimljivo da je i stariji brat, Đorđe Karađorđević (koga je ovaj Aleksandar) smestio i duševnu bolnicu (ludnicu) isto bio diskutabilna ličnost jer ubiti nekog od svoje posluge nogom u mednožje (mošnice) govori da su ta dva „princa“ (mladi Karađorđevići, Aleksandar i Đorđe) bili (gledano iz sadašnje perspektive) pravi monstrumi ljudi!

 2. Лане соколе, ти ни зашта ниси. Вуле е причао са товом, врло кратко. Не треба Вулету дуго времена да вагнем.Ти си ту да насмееш народ. Режисер под плаштом „заштите природе“ дрпи, украде од мог Народа шуму, дедовину. Е то не може, не може ЈП унутар ЈП „Србијашуме“. Он, клошар сараевски зна боље шуму од инжењера шумарства? Ово е у Сербии йош ехо туњавог и „необавештеног“ коии нас е себо и за НИС. Доће Роде и томе край. Велика вечина људи на „Видовдан“ капира о чему Вуле пише и шта е „светиња“ приватно власништво на чему се темељи данашња Империя. Зато е клошар против Империе а за отимачину „у име народа“

 3. Hm,hmm…vuk je Samo zdipio Slovar I pismena sa korduna,medjutim,bez uspeha,vostala serbije,ima par stotina hiljada bez osnovne skole,srbskih patriota,nisu hteli da uce komunisticka slova,nego kurseve kod pahomija i kacavende.

 4. Hm,hmm…Dragec Kalajic,I ostali iz te udruge,iz senke vatikana slove za “ salonske fasiste“ iz senke vatikana I musolinija..sa pozajmljenom, otpor zastavom,vidjenom u starijem crno belom filmu,koju nose musolinijeve Falange..crno kosuljasi,tada u pelenama a,danas javno u “ vostaloj iz SPO Serbije „

 5. P pardon ti si onda Lune bas onaj ortodoksni komunista ako ne shvatas da su ti dalonski fasisti tvoji najveci saveznici. Nula oni imaju veze sa SPO. Ali ti si verovatno neki iz komunisticke plejade koji je propustio kurseve krajem 1980-tih, pa si malo u zaostatku sa modernim Udbaskim gradivom. Dosta Vladika i likovi kao sto su pokojni Kalajic su sad vasi najveci zagovornici…vasa velika ljubav. Komunizam se zbratimo sa klerom, kao 1939 sa nacizmom….kakvi ste vi licemeri

  • Nisi ni hrlio jer si (osim Vuka) uvek i bio s njima. Vezuje vas ljubav Prema Sovjetskoj Rusiji i mrznja prema Zapadu. Dakle ista ste ekipa,…..pridodaj tome i poveliku grupu Vladika….i eto vama radosti. Vi ste ista ekipa. Komuno-klerikalska zaljubljenici u rusko i anti zapadno. A licemeru jedan, toliki si boljsevik a pises na sajtu Vidovdan…a vi ste sve ucinili da osakatite Vidovdan, djubre jedno komunisticko.

   • Hm,hmm…moj deda “ vac“ je oslobadjao u prvom,otac I ne Samo otac u drugom ratu,mislili da ste okupirani,Ali u redu,gubitnik ima pravo da se ljuti na moje licane, Krcuna,Rankovica….itd

    • da,…tvojih Licana u Lici vise nema, sad je to nezavisna drzava u NATO paktu, i Crnu Gore ste izgubili, od onolikih komunjara i bratoubica i oni otisli mimo Rusije ka Americi u NATO pakt. Makedonija je maltene vec tamo. Svela se Udba na Srbiju….cujes li Lune kako kuca sat, Draza je vec rehabilitovan, kao i Kalabic…a ti,…..na sajtu Vidovdan….spojila UDBA tebe, i Vladike, pa ste na istoj strani. Pobednici smo mi. Nisu se zapadni saveznici na zalost iskrcali 1943 da nas spasi od vas…al eto….osta samo Srbija van Americkog dometa….pitanje je meseca kad ce i to da bude.

     • Pop Maca hahhahah…kao ti sad meni to prebacujes…on je svetac pa ne zelim o njemu da pricam na neprimeren nacin….eeejjj naslagati komunisticke zlocine za koje se zna bi dugo potrajalo….Srbiju ste okrvavili i onda izgradili zgrade i stadione,…svako malo na gradilistima nadie ljudske kosti…..a i popova ste ubili vise nego ustase i Nemci zajedno…i to 2 pa i 3 puta…djubrad ste vi jedna satanska. Dragica Pravica je recimo vas heroj……djubrad i ubice iz Kampucije su na vasem nivou

    • Djubre jedno komunisticko,…..kad si vec tako vispren forumas, ukucaj u Gugl sec Blajburg…pa pogledaj koliko materijala ustase postavljaju o tome. Ukucaj cetnici sa Kocevskog Roga,…ukucaj jame u Istocnoj Hercegovini, ukucaj o marsu cetnika i civila iz Crne Gore….nema nista…..to je zato sto ste vi ubijali svoje ….jer su Srbi bili odani Kralju i Monarhiji. Idi na ustaske sajtove pa prodaj njima tvoje komunisticke ideje idiote. Nego si dosao ovde majmune da hmces i da proturas tvoj komunizam. a znas zasto neces…jer napokon….pa vi ste sa ustasama uvek bili prijatelji….ti i tvoja familija ste iz Like dosli nama da uvaljujete komunizam i da saljete srbijansku decu 1991 da brane vasu vukojebinu o kojoj ste samo znali da guslate iz Beogradskih fotelja. Kom si ustasi ostavio poruku…..pa garant i ti zalis te ustase iz Blaburga jer nisu dovoljno Srba pobili….zar ne stari, kuzis !?

     • Hm,hmm…a,on da ste,pripremili,vas genocid,obznanio vas je Roganovic,na studiju b,uz pamflet “ udruzenje starosedelaca srbije“ u 1.200.000 primeraka…na,ratistu,uz ustaske granate,pala ja I Jedna “ vaca“. ,..sa,resenjem,da Sam tranzitirao,sa prinudnog odmora na ulicu,ne Samo ja…dok je “ vaca“ obznana,prijehala do mene,zalbeni rok je istekao,a ? lukave gedze iz “ kriznog “ staba „vam,cini se to nije dovoljno,ociscena vojska,privreda..cini se da bi vi malo krivi ??

 6. lane Gutović pokušava da se nasmeje na svoj račun…..
  kao Pekić što je mnogo puta činio……
  to je ono što jevreji zovu Dibuk….
  duh koji ulazi u ljude da bi kroz podsmeh sebi sličnima zabavio auditorijum..
  to bi trebalo da je tako kao što govori ali ne može biti jer je ironija na samog sebe..
  carevi i vlastela ne vole glumce a i ako ih vole drže ih na dvoru kao ličnu zabavu,dvorske lude a teatar u modernom i neomodernističkom društvu nije luda već firma,brand,korporacija ….
  proizvode i prave robu da bi je prodavali svima koji imaju novac ne samo lokalno nekom despotu ili careviću već globalno kroz multinacionalni korporativizam..
  lepo je to što Lane lupeta ali nema veze sa mozgom što je samo po sebi zabava za široke narodne mase a ,moderne Careve i Kraljeve zabole za njegov politički nadrealizam….
  Noleta modernog cara zabole za Lanetove puste snove….
  taj samo gleda kako da umnoži svoje milione evra i dolara .ebe se njemu za Laneta i za koga je on…..
  kad nema milion dolara da mu pomogne u umnožavanju bogatstva ne treba mu ni da skuplja loptice a tek da mu prodaje neku politiku..

  • Dibuk to vam je samokritično podsmevanje……
   to vam je kad srbin kaže >>geačino seljačka<>stoko balkanska<<
   a cela Srbija je na toj kulturnoj lestvici negde između neolita i mlađeg bronzanog doba…..
   da to kaže Novak ili Bil Gates ili Karlos Slim onda to ima smisla jer se radi o neomodernističkim carevima kojim bogatstvo i moć daje kredibilitet za tako nešto….
   ali fakultet dramski umetnosti i nešto malo glumačke karijere koja uz to nije bila finansijski izdašna samo celu stvar dovodi do vrata komične lakrdije sa tendencijom da postane laka parodija politikanstva u Srbiji koju su spremni svi da serviraju ali niko da kusa….

 7. Добро је добро. Одлично је почео. Само још да се сети да су Српски Цареви Душан, Лазар, Урош и остали а не Наполеон, Хитлер и Стаљин. Добро, остарио човек. Идемо, Србија.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here