Љубиша Прелетачевић има ново занимање

Поделите:

Љубиша Прелетачевић има ново занимање и тврди да је теже од политике
Лука Максимовић, познатији као Љубиша Прелетачевић Бели, формирао је нови бенд „Сарму пробо ниси”, а у недељу увече приређен је премијерни мини-концерт. Упливао је у музичке воде, али и даље не бежи од политичких.

– Улазак у политику била је пречица до музичке каријере, до овог дела, а игром случаја остварили смо успех – прича Лука у некадашњем изборном штабу, кафани „Код Сиџима”, пред припреме за први наступ. Мада је прешао у музичке воде, посетиоци концерта док не науче речи песама и даље су користили прилику да се сликају са њим као са вођом покрета „Само јако”.

– Теже је бавити се музиком него политиком, јер је та сцена још гора, имамо три бенда која вреде. С обзиром на то ко се све бави политиком, она је мање тешка – сматра Максимовић.

Током предизборне кампање избора за председника Србије оштро је одбио било какву подршку политичара, али коначно се указао заједнички терен за сарадњу, јер, како каже, „у политици нису људи, али су ван политике музичари”. С ким би најрадије приредио концерт, одговара као из топа.

– Са Ненадом Чанком. Већ видим неки психо-тамбурица бенд. Убацио бих неки тренс, тамбурицу и наравно вокал – прича и певуши, замишља како би то звучало.

За Стефана Гајића, верног Прилепка из „Само јако” и члана бенда „Сарму пробо ниси”, с одговором не часи часа.

– Са Ивицом Дачићем Стефан би истог тренутка запевао. Воли он да пева те народне песме, велики је Дачићев музички поштовалац – додаје он, а у разговор се убацује и ужурбани Гајић и потрвђује да би радо запевао „Миљацку” са лидером СПС-а.

– Кад бисмо се сви заједно скупили, какав би то бенд био… Стварно не знам да ли и Вучић свира нешто, чуо сам да свира фрулу, али опет би највероватније био фронтмен – промишља он.

Ниједна сарадња не би, ипак, прошла неплаћено.

– У музику иде због лове, али зна се то и у политику, али ту ја нисам хтео да узмем – напомиње он.

Блиц

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here