ЛСВ: „Уместо што прети Ненаду Чанку, Шешељ боље да се врати у Хаг“

Поделите:

Уместо што се „јуначи“ и прети Ненаду Чанку по Твитеру, Војиславу Шешељу би било најбоље да се спакује и врати у Хашки трибунал, да не би ову земљу опет излагао новим проблемима и напетостима, саопштила је Лига социјалдемократа Војводине (ЛСВ).
После 27 година требало би да зна да он у ЛСВ не може никога да уплаши, навели су.

„Шешеља, његових помагача и паравојски, лигашице и лигаши нису плашили ни мрачних деведесетих када смо од њих чували своје комшије у Хртковцима и још двадесетак места у Срему, или када су покушали да нам прекидају трибине. Да је било лустрације, као што је ЛСВ захтевала, он и слични њему би били само део срамне прошлости, а не и садашњости. Будући да је лустрација изостала, Шешељ у парламенту, а Милован Бојић на челу „Дедиња“ само су неке од последица са којима се ово друштво суочава“наводи се у рекацији.
Док измишља нове претеће твитове и слуша руску химну, Шешељ може бити сигуран да ће Лига социјалдемократа Војводине наставити да инсистира да се њему, његовим саучесницима и налогодавцима, без обзира на исход у Хашком трибуналу, суди у Србији за прогон хрватског и другог несрпског становништва из Срема и сва друга зла која су чинили током ратних деведесетих, закључили су из ЛСВ.

Поделите:

4 COMMENTS

  1. Šta se ovi izdajnici iz LSDV javljaju? Niste vi štitili komšije već susede od gospodina Šešelja. Nego šta ćete vi iz LSDV uraditi po pitanju progona skoro pa milion Srba iz NDH?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here