Лукас: „Ја нисам крао, ја сам жртва Саше Мирковића!“

Поделите:

Лукас је био председник ФK Тимок из Зајечара

Против певача Аце Лукаса поднета је кривична пријава због наводних финансијских малверзација у време док је био председник ФK Тимок из Зајечара.

Тим поводом певач се огласио и за Информер рекао:

– Даћу исказ, ја нисам имао депонован потпис, фигуративно сам био председник тамо. Чак сам поднео кривичну пријаву против Саше Мирковића још пре годину дана управо због тога, јер сам знао шта је радио тамо. Нисам имао додира са потписивањем било ког уговора. То је све радио секретар Пауновић. Ја сам тамо доведен да комуницирам са фудбалерима – рекао је Лукас и објаснио:

– Фудбалери нису добијали плате, управо због тога што је Мирковић те паре пребацивао на своју телевизију, али ја са тим немам ништа. Чак сам своје паре давао фудбалерима, частио сам их неколико пута када сам видео да не добијају новац. Поједине фудбалере сам на свој образ замолио да дођу да играју ту. Био сам председник клуба Тимок неколико месеци, а када сам видео колико је сати, отишао сам. Фудбалери нису добијали паре јер су лову очигледно пребацивали на друге стране. Мирковић је био главни финасијер клуба, он је све то заташкавао. Нисам имао никакве доказе да се врше малверзације, али сам видео да нешто није у реду – рекао је Лукас и поновио:

– У клубу Тимок нисам имао додирних тачака ни са парама, ни са уговорима. Са мном нико није ништа потписао, нити сам имао депонован потпис, што је најбитнија ствар.

 

 

Информер

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here