Мама је тата, тата је мама, а дете нека одлучи шта је!

Поделите:

У прошлости су имали проблема с тим како ће их околина прихватити, али данас је породица прихватила саму себе и ужива у животу

Британци Луис и Ники Дравен из Мидлесбургха основали су прву полно неутралну породицу, одгајајући своје дете баш у том духу. Дечак Стар Цлоуд има четири године и од својих родитеља добио је један једини савет – „да се не труди превише бити мушко“.

Уз Еспресо апликацију ни једна друга вам неће требати. Инсталирајте и проверите зашто!

Мајка Луис рођена је као мушкарац, али је захваљујући хормонској терапији постала је жена. Отац Ники је пансексуалац рођен као жена. Упознали су се на ЛГБТ скупу 2011. године.

Пансексуалност је сексуална оријентација коју карактерише сексуална, емоционална и духовна привлачност према особама без обзира на њихов пол или родни идентитет.

– Нико од нас се не замара како је рођен, већ желимо да будемо оно што осећамо. Тако одгајамо и наше дете, каже тата Ники (30).
Дечака одгајају да буде „особа“, а не „дечак“. Тако се он шминка, игра с луткама и носи мушку и женску одећу. У септембру ће кренути у школу носећи униформу с ружичастим чарапама.

– Никад му нисмо рекли да је дечак, већ да може бити што год жели. Воли Барбике и бајке, али и играчке намењене мушкој деци, каже мајка Луис (31).

У прошлости су имали проблема с тим како ће их околина прихватити, али данас је породица прихватила саму себе и ужива у животу.
 

24.хр, Еспресо

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here