Михајловић: Ја сам Вучићев најближи сарадник

Поделите:

Министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић истакла је данас да је лојалан члан СНС, али да ће се увек борити за све што је исправно.

Она је, на конференцији за штампу поводом слетања првог авион на линији Београд-Пекинг, преко Прага, одговарајући на питање како коментарише изјаву страначког колеге Владимира Ђукановић да треба да поднесе оставку и да ли је то његов лични став или став странке, истакла да пре свега поштује своју странку, да је чланица Председништва СНС и да је на предлог своје странке и њеног лидера, председника Србије, потпредседница у Влади и министарка.

МИНИСТАРKИ СЕ ЉУЉА ФОТЕЉА Ђука: Зорана, иди у опозицију! Малиновић: Михајловић, најбоље решење!

„Ја сам председником најближи сарадник и планирам да то и останем. Али ћу се увек борити за све што је исправно. Трпећу можда нападе због тога, али то је природно ако желите да идете напред“, нагласила је Михајловић.

Истакла је да се на томе завршава свака њена полемика са било којим чланом СНС, и да не жели преко медија да то чини, већ да постоје места где је могуће причати.

Истовремено је додала да ово није први пут да је критикована.

Михајловић: Важно да Енергопројект испуњава своје обавезе

Потпредседница Владе и министарка саобраћаја, инфраструктуре и грађевинарства Зорана Михајловић оценила је данас да је једино важно, након промене у власничкој структури „Енергопројекта“, да та фирма испуњава своје обавезе на време. Она је истакла да је „Енергопројект“ веома важна грађевинска компанија, која се данас налази на готово свим важним инфраструктурним пројектима у земљи. На питање због чега се Влада није оглашавала у току продаје акција „Енергопројекта“ и како коментарише што је један од купаца фирма регистрована у Швајцарској, те ко је нови партнер државе која држи велики удео у „Енергопројекту“, Михајловић је истакла да њу као министарку занима само да је та компанија стабилна, да обавља послове, и да уговоре које је потписао ради на време и тачно. Према њеним речима то за сада тако и функционише. Најавила је да ће се обавити разговори о томе који су наредни кораци и уједно похвалила председника новог Надзорног одбора.

 

Танјуг

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here