Милан Ружић: Лако је бомбардовати Србе, баците једну бомбу на Русију!

Поделите:

Американци су се концентрисали на истраживање свемира у потрази за новим сигурносним претњама! Биће да им није довољно што су свима на овој планети непријатељи и да мржње, безобразлука и насиља имају још и са тим, као са својим највећим извозним потенцијалом, поред глупости, желе да опогане и свемир.

Навикли су на јуначко ратовање – бацање бомби на немоћне људе. Не знам како ће бацати бомбе у бестежинском стању? Мораће да смисле нешто ново. Држава која баци толике бомбе дневно у целом свету, морамо признати, доказује да и није баш креативна у својим нападима, а свакодневно вишедеценијско насиље над целом планетом, и то једном, мора некад да досади.

Па ко зна колико у свемиру има небомбардованих народа, па самим тим и недемократизованих, по америчком рецепту. То је толики потенцијал и толика претња по универзум да САД морају реаговати. Ако неће они, ко ће?

Да су бомбе бесплатне, па да помислимо да их бацају тек онако, из детиње пакости и покварености, јер су САД међу светским државама, с обзиром на период њиховог постојања, управо то – дете. Слинаво дебело дете које са собом вуче некакву мотку и туче друге државе по школском дворишту, иако се по њиховом образовању види да у школу никада нису ни ушли.

Какав је то народ који више школа поруши, него што их направи? Који су то људи који више побију, него што роде? Каква је то политика која тако здушно даје милијарде долара на бомбе, па тако највише од свега улаже у мржњу? Каква је то застава која тако поносно и слободно игра на ветру на згради у свакој од светских држава? Ко им је то дозволио? Који су то монструми који се у свету боре против тероризма, расизма и осталих изама у својој земљи, а исто то подстичу, па не бисмо погрешили ни када бисмо рекли да су их они створили? Која то политика више људи протера из земље, него што их прими? Ко су они да отварају и затварају капије Европе, Азије, Африке и осталих континената?

И треба да иду у свемир и тамо раде шта хоће пошто су овде већ све учинили.

Знајте, државе сједињене око насиља, Русија је васкрсла, па не знам где још можете некога убедити да сте сила и да сте најјачи? Лако је бомбардовати Србе. Баците само једну бомбу на Русију, па да видимо да ли ће вам који зуб остати на месту.

А оно што будете видели, тражећи нове претње, тачније нове жртве у свемиру, неће бити ванземаљци, него управо Руси. Они су горе стигли пре вас, а ви сте само свет слагали пре њих да сте раније отишли.

Немојте, што би рекао ваш најчувенији балкански нико – Хојт Ји, седети на две столице – земаљској и свемирској, већ сиђите на земљу. Биће то за ваше добро, јер никоме не прија када са толике висине падне на задњицу, или на главу, ако уопште правите разлику између та два.

Милан Ружић
Искра
Поделите:

1 коментар

  1. Boze Gospode kakvog kretena. i sta on priziva. Jadna je Rusija kad ima takve prijatelje, a nije ni glupa da dozvoli da je Srbija uvlaci u rat sa Zapadom. Samo je Srbija glupa da dozvoli da je Rusija uvuce u rat sa zapadom.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here