Милорад Вукашиновић: Протести против Пинка отварају медијска врата за Петреуса!

Поделите:

Милорад Вукашиновић за Новосадску ТВ о протестима пред зградом Пинка:

–  Оно што бих дода а што до сада у емисији није речено је то да се мени чини да је овај данашњи догађај заправо једна игра сенки. Заправо они који су протестовали испред РТС и Пинка су радили посао за неког ко је много моћнији и много утицајнији и чији је суштински циљ да потпуно овлада медијским простором Србије. Дакле, ТВ ПИНК је симбол ипак једне уређивачке политике где се могу чути и неки људи са националним ставом. Врло сам жалостан што испред ТВ ПИНК протестује политичка организација која наводно штити српске националне и традиционалне вредности и смета им ТВ ПИНК а у исто време им не смета оно што смо на крају крајева читали ових дана у другим медијима а то је да једна америчка корпорација коју предводи Дејвид Петерус баш ових дана врши праву медијску офанзиву на медијски простор Србије и жели да купи поред једне телевизије са националном фреквенцијом још две телевизије и ко зна колико медија.

Новосадска тв

Поделите:

5 COMMENTS

  1. Hm,hmm…kupovinom SBBKragujevac,i jos nekih “ sadrzaja“, od strane bivseg direktora CIA,te price su zavrsene,sve dok neki Veljko Vlahovic,ne osnuje,radio stanicumsa slobodnom frekvencijom u Rusiji , “ radio,slobodna srbija“…jasno ?

  2. У сваком случају највише простора за емитовање ће добити регионалне и локалне телевизије и новине. Јер у овом режиму анархије од ртс и пинк-а неможеш друго ништа ни да видиш. Питање је због чега ртс није одрадио умрежавање свих телевизија регионалних и локалних на подручју СРБИЈЕ. То је дигитализацијом и предвиђено али очигледно режимским џукелама и дупелизцима сметају те телевизије и страх је толико очигледан да све више смањују гледансот локалнихтелевизија. Зато нисам сигуран у тог фашисту питреуса јер њему неко из СРБИЈЕ треба да да дозволу за рад а променама поготову рател-а и осталих дупелизаца и џукела стичу се услови о којима сам написао своје мишљење.

    • Hm,hmm..pa, Srbija,vec desetljecem vrsi “ decentralizaciju“..svega i svacega,od drzave kao instituta,do gradske cistoce,ko ce da raspise tender, za. iznajmljivanje kontejnera za smece kao, narodne kuhinje…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here