Мирјана Марковић: Ничему се не надам

Поделите:

Супруга некадашњег председника Савезне Републике Југославије и лидера Социјалистичке партије Србије (СПС) Слободана Милошевића и оснивач Југословенске левице (ЈУЛ) Мирјана Марковић у интервјуу листу Ало, рекла је да се са кћерком Маријом није видела 14 година и да се више ничему не нада.

Она је рекла листу, да је, иако се здравствено не осећа добро, написала нову књигу која је изашла, симболично, баш на Видовдан и додала да је на књизи радила годину дана и да никакву помоћ из Србије није имала.

Марковић је рекла да није у контакту ни са ким из Социјалистичке партије Србије и да живии растављена од породице.

„Моја породица ми је све… Дуго, као што је познато, не живимо заједно. Растављени смо тако рећи насилно и то је оно што ме боли. Са ћерком, мојом Маријом, нисам се видела 14 година. То је нешто најстрашније што једном родитељу може да се догоди… Веома ми је тешко… Надам се да ће и томе доћи крај“, рекла је она.

Према њеним речима, од имовине у Србији има само породичну кућу у Пожаревцу.

„Све што имамо је у Србији. У Пожаревцу имамо породичну кућу у којој почива Слободан и коју много волимо. Од издавања куће у Београду смо некада живели, а њу данас не можемо нити да издамо, нити да је продамо. То је једина наша имовина, све остало су лажи. То су места која сањам“, рекла је она.

На питање да ли очекује да ће ускоро моћи да се врати у Србију и Пожаревац, Мира Марковић је рекла:

„Заиста ништа више не очекујем, нити се надам. Имам своју пензију, која износи око 58.000 динара. Слобину пензију нисам наследила јер он, веровали или не, није имао право на њу“, рекла је Мира Марковић.

Данас

Поделите:

2 Коментари

    • Hsjde,sada ste svi genijalci!Sve znate,sto niko drugi ne zna?!Ostavite je na miru.Dosmanlije su razbile tu porodicu.Slobu su isporucile azdaji u Hagu uzeli dobar novac,dodvorsvsli se Zapadu i Vasingtonu.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here