На свадби наше најлепше политичарке и Амфилохије запевао! (ФОТО + ВИДЕО)

Поделите:

Милица Ђурђевић, чланица Председништва и портпаролка Покрета „Заветници“, јуче се на вечну љубав заклела свом дугогодишњем партнеру и председнику тог покрета Стефану Стаменковском. Младенце је у цркви Светог Јована Владимира на Вождовцу венчао митрополит црногорско-приморски Амфилохије Радовић, након чега је уприлично весеље у ресторану „Стадион“.

Најлепша и једна од најмлађих политичарки у Србији имала је праву традиционалну српску свадбу, па је чак и рузмарин којим су кићени многобројни сватови био у бојама српске заставе.

Млада је, уз музику, изведена из породичне куће у Kалуђерици у присуству више стотина сватова. Младожења Стефан је по Милицу стигао у дугој колони возила. Kапија породичне куће Ђурђевић му је отворена тек када је погодио јабуку, а погодио је из прве.

Наша најлепша политичарка је за овај дан одабрала белу чипкану венчаницу, а није се либила ни да запева, али ни да заигра у колу. Младожења Стефан Стаменковски је одабрао класично црно одело, белу кошуљу и црну лептир-машну.

У сватовима је био и митрополит црногорско-приморски Амфилохије, који је за срећу младенаца отпевао песму „Јечам жела косовка девојка”.

Свечани ручак је одржан у ресторану „Стадион хол”, а било је више од 500 званица. Весеље је трајало до касну у ноћ, а за музику је била задужена звезда „Гранда“ Биљана Сечивановић, која је атмосферу довела до усијања.

Међу сватовима је био велики број пријатеља Покрета „Заветници” из руске амбасаде, али и из Амбасаде Сирије. Наравно, међу гостима су били и домаћи политичари, а један од њих био је и посланик СНС-а Владимир Ђукановић, који је на свадбу дошао у пратњи супруге.

Милица и Стефан су у складној вези већ осам година, а дуго се није знало да је њен партијски шеф уједно и њен дечко.

Будућа млада се, како традиција налаже, од девојачких дана опростила тако што је уприличила прославу у једном познатом београдском ресторану у срцу Скадарлије.

Мица Заветница, како је зову, на прослави је окупила најближе пријатељице са којима се дружи још од школских дана. Ако је судити по фотографијама које су њене другарице објављивале на друштвеним мрежама, девојачко вече је протекло у феноменалној атмосфери. Најлепша српска политичарка је блистала, а за ту прилику је одабрала ватреноцрвену хаљину једне домаће модне куће.

 

 

Ало

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here