Никола Петровић: Другосрбијанци и патриЈоте уједињено против Србије!

Поделите:

Парадоксално је да другосрбијанци који нису власт ипак играју на домаћем терену и воде. Како? Од насилног свргавања Слободана Милошевића и доласка Жутог предузећа на власт, патриотизам, традиционализам и сваки облик родољубља постали су криминална активност, ако не, онда особина за подсмех. Другосрбијанци су издали све хероје, продали скоро комплетну имовину, уништили војску, увели геј параде, ријалитије и сав крш и (не)културу Запада. Раскинули су сваку везу са Русијом, подводећи Србију попут проститутке и сви знамо колико тога још, да не набрајам.

Радили су свој задатак онако како им је наређено и одрадили су га бодро и издајнички, али су баш због тога и изгубили власт. Како су успели да контролишу патриоте мимо власти?

Дошао је Вучић који свакако није испунио очекивања, разочарао, није кренуо у рат против Америке и НАТО, нисмо их победили…но, будимо реални, да смо кренули са онако растуреном војском, мислим да бисмо изгубили. Али, дешавају се бар неке ситне ствари. Сада није срамота бити Србин. Ради се серија о Немањићима, прави се музеј, сарађује са Русијом и Кином, враћа се ћирилица, православље и култ Српства, везе са РС су одличне, дижу се споменици херојима… Пуно тих малих, али важних ствари које нас одржавају и које су у време досманлијске власти биле незамисливе.

Ипак, та неиспуњена очекивања највише жуљају патриоте јер смо поносан народ и не волимо да попуштамо, а то је и главно оружје другосрбијанаца. Другосрбијанци су уједињени у свом циљу и борби. Сви знамо њихов циљ. Нема Русије, нема ћирилице, нема патриотизма, само ЕУ, НАТО, признавање геноцида, признавање КиМ и тотална капитулација! Они, наравно, не могу то рећи патриотама, али зато користе своју љигавост и завађају патриоте међу собом.

Мигови су канте, ако се прави музеј, не ваља, што не иду паре болесној деци? Ако се поставља јарбол, шта ће нам застава? Ако се прави пријем за Русе или Кинезе, псујемо Вучића, троше се паре итд. Увртели су нам у главу да је Вучић некакав Бог који се за све пита, а довољно је само да погледамо карту света, да нађемо Србију и да схватимо да се не питамо много, па боље да мало ћутимо, како не бисмо испустили и ово мало што имамо.

Да занемаримо на трен Вучића, кога желимо? Досманлије? Где су њихови авиони? Руси? Застава? Музеј, ако не музеј, што нису лечили децу? Што нису вратили Косово и Метохију, него повукли и оно војске што је било присутно, растурили је и покрали све паре и даље уживајући заштиту оних који су их на власт довели и не само заштиту, већ делују тако што нас скрећу са теме на тему, остављају нас да се бунимо и псујемо тако растурени, док се они поново окупљају и задовољно смешкају у нади да ће поново завладати и задати Србији кобни ударац.

Па зар ми, патриоте, са таквима савезе да правимо? Да ли они желе Србији добро? Наши највећи и најближи непријатељи су другосрбијанци и не дао нам Бог да нас поново надмудре. Победимо њих, ујединимо се попут њих и потиснимо их. А онда, када њих не буде и притисци на Вучића биће далеко снажнији јер ћемо имати снажну и патриотску линију, као што то сада имају они.

Аутор Никола Петровић, Патриот

Поделите:

2 COMMENTS

  1. o Nemanjicima, otvara se muzej, pise se cirilica…?Je l’ ovo neko zezanje?U Srbiji postoje dva krila jedne iste EUropeisticke partije, jedno SNS-SPS, drugo DS i njene metastaze, izmedju kojih nema ni jedne jedine razlike.Sadasnja vlast, ne samo da je vlast kontinuiteta sa „dosmanlijama, nego sve ono sto radi opravdava pozivajuci se na predhodnu „dosmalijsku“ vlast, kao sto su se „dosmanlije“ pozivale na Milosevicevu.50 nijansi zute.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here