Оља Бећковић: Процветали су простаклук, бахатост, ароганција и страх

Поделите:

У интервјуу за Данас, ауторка укинуте култне емисије говорила о медијима, српском друштву, одсуству дебата…

Слобода медија не постоји збиог новинара, већ због друштва, казала је Оља Бећковић, ауторка култне емисије „Утисак недеље“, која је угашена пре ти године, у интервјуу за данашњи број листа Данас.

На питање да ли верује да ће „Утисак недеље“ икада поново бити емитован, она каже да се уместо рођендана обележавају парастоси забрањених и укинутих листова и емисија.

„Бојим се да ће на радост власти такве годишњице постати једине које ће се бројати“, рекла је Оља Бећковић.

У последње три године, казала је новианрка, процветало је све што је брижљиво неговано и заливано.

„На једној страни простаклук, бахатост и ароганција, а на другој страх оних који би томе могли да се супротставе. Kада помињем страх, не мислим само на уплашеност обичног грађанина. Мислим на министре који више не смеју на моје СМС позиве за интервју да одговоре чак ни са ‘не’.“

Оља Бећковић је казала да се густина медијског мрака који влада најбоље види по томе кога гледамо и слушамо сваког боговетног дана.

 

 

Недељник

Поделите:

4 COMMENTS

  1. Ако је неко као јавна личност пример ароганције то су управо Оља Бећковић и Матија Бећковић. Она је на такав арогантан начин водила телевизијске емисије, али готово увек са саговорницима чијре је мишљење другачије. Матија Бећковић је самозвани гласноговорник нације, што је врхунац таштине и глупости.

    • Hm,hmm..opevao ga je Nele Karajlic..“ Ja sam Dobricin sin“…nekada, u prvim koracima sa zveckom u ruci,bilo je “ Ja sam Kaponjin sin“..A! na pitanje,da li bi gostovao kod Olje, rekao je ne bi,zato sto je bezobrazna…drugom,prilikom je rekao “ cudo jedno,sta je srbin u stanju da uradi za 100 maraka“…ima “ ceranje“ jos.

  2. draga moja sa izuzetnim postovanjem prema tebi i tvojoj porodici koja je bez sumnje casna,nisam ja pozivao Seselja i Vucicica u emisije nego ti draga moja,i sad kad se kod budala to primilo tebi se ne svidja ,ja te razumem ali kod nas kazu da je dobra krava koja ne sutne mleko kad je izmuzu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here