Опљачкана кућа Љубише Самарџића

Поделите:

Уочи полагања урне пеминулог глумца Љубише Самарџића непознати починиоци упали су у стан у којем живи његова удовица Мирјана и однели су новац у износу од 6.000 евра, породичан накит и скупоцени сат, пише Kурир.

„Лопови су провалили преко терасе и однели су све што су могли да пронађу у стану, а да је вредело. Немам појма верујте шта ме је снашло, нисам била код куће неколико сати провалили су лепо преко терасе и однели су шта су могли да однесу“, рекла је Мирјана Самарџић за Kурир.

Она каже да су лопови ушли у кућу дан уочи полагања урне.

„Просто ме је неко пратио па изабрао тренутак између кремације и уочи полагања урне. Доживела сам још један пакао“, изјавила је она.

 

 

Курир

Поделите:

1 коментар

  1. To je sistem u Srbiji, kultura, informisanost! Treba pitati Tomu majmuna Nikolića i njegovu majmunicu „humanitarku“ Dragicu, kao i njihovog majmunskog sina Radomitra „da li nešto znaju o tome“ i (eventualno) „gde su bili u to vreme“? Mislim, oni su (uglavnom) „dobro obavešteni“ kad su pitanju takve stvari. Setite se samo „plasnivih torti“ u Kragujevcu! (za razliku od DrK-adžije „pravnih nauka“ koji nema pojma ni o čemu)

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here