Оштра реакција Милоша Вучевића на пресуду Бубалу!

Поделите:

Господо, судије, коме ви служите, народу или доказаним лоповима, јавно је данас запитао Милош Вучевић, реагујући на ослобађајућу пресуду некадашњем министру Предрагу Бубалу.

„Ово више нема никаквог смисла“, рекао је Вучевић, истичући да не говори као потпредседник СНС и као градоначелник Новог Сада, већ као правник и обичан грађанин.

У оштром реаговању на ову пресуду, још једну, како наводи, у низу ослобађајућих пресуда људима, које означава криминалцима, Вучевић позива јавност да „не ћути више на срамне ослобађајуће пресуде највећим криминалцима, који су ојадили државу и грађане, и пита:

„Господо судије, питам вас оно што се народ Србије пита свакога дана – када ћете почети да судите по законима Републике Србије, праву и правди, а не по суми новца коју добијате од досовских осведочених лопова, који су спровели најмонструозније пљачкашке приватизације?

Господо судије, рекао бих поштоване, али ми мој образ и наш народ не да, јер, како да будете поштовани док највеће лопове ослобађате њихове очигледне кривице, а народ правите лудим?

Господо судије, реците коначно грађанима Србије, коме ви служите, народу или доказаним лоповима?

Коме се заклињете, господо судије – држави, Уставу и правном поретку Србије, или онима који вам пуне џепове док у ваше име себи по ко зна који пут пишу ослобађајуће пресуде?

Господо судије, одакле вам право да са оних који су нашу Србију завили у црно, опљачкали је до последњег динара спирате кривицу зарад вашег материјалног благостања?

Колико кошта ваша правда, господо судије?

Колико кошта ваш образ и ваша част да нас све убеђујете да лопови нису лопови?“, пита на крају Вучевић.

Танјуг

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here