Овако изгледа један дан оснивача Фејсбука…

Поделите:

На путовањима која су веома често има прилику да упозна светске моћнике попут папе Фрање и Барака Обаме, али и познате људе из шоу бизниса попут Вина Дизела коју му је постао добар пријатељ

Упркос обавезама које има у својој компанији „Фејсбук“ чија се вредност процењије на 433,25 милијарди долара, Марк Закерберг проналази времена да ужива у сасвим обичним стварима као што је вежбање у теретани, путовања и породица.
Уз Еспресо апликацију ни једна друга вам неће требати. Инсталирајте и проверите зашто!

Овај успешни милијардер сваког јутра устаје у осам ујутру, а прво што уради јесте да провери своје профиле на „Фејсбуку“ и „WхатсАпп“ апликацију на телефону, рекао је у интервјуу уживу који је водио Џери Сајнфилд, а преносио се преко „Фрејсбука“.

Затим следи одлазак у теретану у којој вежба бар три пута недељно где му често прави друштво његов мађарски овчар по имену Звер. Након тога на ред долази доручак око којег није превише избирљив. Једе оно што му се једе у том тренутку. Што се тиче његове гардеробе за посао, она је врло једноставна и иста сваки дан: фармерке, патике и сива памучна мајица.

– Желим да поједноставим свој живот до те мере да ми једине одлуке буду о томе како да најбоље помогнем и служим друштву у којем живим – рекао је Закерберг.

Покушавајући да свој циљ испуни на најбољи начин, он у „Фејсбуку недељно проводи 50 до 60 сати недељно.

У слободно време Закерберг се посвећује свом усавршавању: учи кинески и чита када год му се за то укаже прилика.

На путовањима која су веома често има прилику да упозна светске моћнике попут папе Фрање и Барака Обаме, али и познате људе из шоу бизниса попут Вина Дизела коју му је постао добар пријатељ.

Без обзира да ли путује или остаје код куће највише времена проводи са својом супругом Присилом и ћеркицом Макс. Kада се девојчица родила, узео је два месеца одмора. У марту је пар објавио вест да ускоро очекује принову, још једну девојчицу.

Закерберг је рекао да сваку ноћ пред спавање своју ћеркицу успављује певајући јој традиционалну јеврејску песмицу, преноси Индипендент.

 

 

Блиц

Поделите:

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here