ПАЈТИЋ: Шутановац има 300.000 евра на рачуну

Поделите:

Бивши лидер Демократске странке Бојан Пајтић поново је напао свог наследника на челу ДС Драгана Шутановца, који га је оптужио да је заједно са Драганом Ђиласом опустошио сопствену партију

– На саму годишњицу ДС, умедијима је освануо клеветнички интервју Драгана Шутановца, председника странке, у коме он за „политичку и финансијску девастацију“ организације оптужује, пре свега претходне председнике,Ђиласа и моју маленкост. Ударац у плексус – написао је Пајтић у ауторском тексту за недељник „Време“.

Пајтић додаје да је за аутентичност политичке честитости важно да се на њу позивају они којима се верује да им је до ње стало…

– А не они, који после двадесетак година бављења политиком у овако сиромашној земљи, могу да се похвале са 300.000 евра на рачуну, колекцијом скупоцених сатова и пашњаком у најскупљој грађевинској зони у Србији – пише Пајтић.

Пајтић истиче да за разлику од СНС, који тврди да су демократе опустошиле Србију, Шутановац покушава да докаже да су демократе покрале и сопствену партију.

– Председник ДС је довољно политички искусан и сигурно зна да такве клевете, поготово у изборној кампањи, не могу донети добро нашој странци. Напротив, могу само део традиционалних бирача да отерају у апстиненцију или у подршку некој другој листи. Зна и то да такво блаћење одузима гласове двема потенцијално највећим опозиционим листама на београдским изборима – Ђиласовој и Шапићевој – поручио је Пајтић уз најаву да ће против Шутановца и његових сарадника поднети тужбу за клевету.

 

 

Информер

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here