Палма на рачун Ане Брнабић: „Премијер треба да буде домаћин и ко има децу“

Поделите:

Председник Србије Александар Вучић, на основу Устава Републике Србије, почео је данас консултације са представницима изборних листа о кандидату за председника Владе Србије, а након што је завршио састанак са представници изборне листе „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије (СПС), Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма“, избио је прави скандал.

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма је, обраћајући се новинарима окупљеним испред зграде Председништва на Андрићевом венцу, поновио своје уверење да Владу треба да води „домаћин који зна шта је породица и има децу“.

„Рекао сам председнику Вучићу да кандидат за председника Владе мора да буде домаћин, да зна шта је породица, да има децу. Тај неко, не знам да ли је он или она, нема подршку, сигуран сам 97 посто грађана Србије. Јер ако неко не зна како живе његова деца, како да помогне својој деци, он не може да помогне ни деци грађана Србије. И то је став Јединствене Србије, да уколико би он или она био кандидат, ми не бисмо гласали за тог премијера, односно за ту Владу“, наставио је са увредама Палма, очито алудирајући на спекулације да би Вучића на месту премијера могла да наследи актуелна министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић.

 

Курир

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here