Панаотовић: Локални избори су потврдили апсолутну доминацију СНС-а!

Поделите:

Социолог Бојан Панаотовић оценио је јутрос да су локални избори у пет општина у Србији потврдили апсолутну доминацију СНС-а.

– Ово нису мале општине и указују на то како је расположено бирачко тело у Србији. – нагласио је Панаотовић.

Он је додао да се експериментална коалиција Дачић – Палма – Шешељ показала веома успешном у Мионици и да би у истом издању могла да наступи и у Београду.

Панатовић истиче и да је Демократска странка показала виталност, енергију и снагу инфраструктуре остваривши добре резултате.

– Део опозиције који није изашао на изборе због тобожњих лоших изборних услова, не одаје озбиљност.- Закључује Панаотовић.

Поделите:

9 COMMENTS

 1. Lokalni izbori su potvrda totalitarnih teznji ovog rezima, vodjenog ljudima odraslim i zadojenim fasizmom i komunizmom koji ne shvataju kljucnu korektivnu ulogu opozicije u drustvu, ogranicenja mandata nosilaca vlasti i principa mirne smene vlasti. U zrelim demokratijama su odavno shvatili da je politika dualna: ili si vlast ili si opozicija, zato u anglosaksonskim zemljama u parlamentu sede jedni naspram drugih i imaju vecinom samo dve stranke. Ne moze se demokratija graditi sa gomilom malih stranaka koje su nedemokratske i nemaju pluralizam misljenja.

 2. Izgleda da nisu nista naucili iz 90tih: Srbi su demokratski narod, vole promenu vlasti i uvek su se opirali diktaturi i tiraniji. Koji god od nasih vladara u proslosti je pokusao da upostavi diktaturu bio je ili ubijen ili proteran (ne samo poslednjih 200 godina nego i za vreme Nemanjica).

 3. Стварно?
  Замислите демократију у Аушвицу.
  Ништа, ставе кутије пред гласаче и изволите, гласајте.
  Сумња ли неко да би на тим изборима величанствено победио Хитлер. Демократски, могла би изборе надзирати којагод комисија & ЦЕСИД.
  Још + дају мало топле чорбе.
  Знају ови како све вункционише. Ђедови их научили. Држ’ се болан Њемаца!
  Да пукне лобања Предводнику, моментално би сви променили страну. Онда би било: ГЛЕДАЈ СЕБЕ!
  Колико сам то пута чуо у Старом Ђурђеву и Бачком Јарку.

 4. Када се преноси оваква изјава мора да се напише и извештај о нападима не недужне људе од припадника СНС-а. То је све део плана и стварања анархије како би се опстало на власти. Нетреба много паметовати да изборну комисију води СНС И ДА ОВЕРУ ЗАПИСНИКА РАДЕ ЧЛАНОВИ СНС постављени на местима где треба да се раде овере и провере допуне записника и исправе записника ко што је то документовала Мила Ракић Воденилић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here