ПЉУШТЕ ОПТУЖБЕ: Трамп ми је подигао сукњу и гурнуо руку у гаће!

Поделите:

Амерички председник ниже скандале, а многе жене тврде да их је сексуално напаствовао!

Секс скандали из Холивуда узнемирили су цели свет, али Харви Вејнстајн није једина позната личност коју оптужују за сексуално злостављање, већ је на површину почео да испливава и прљав веш Доналда Трампа.

Током председничке кампање прошле године објављен је његов цитат: “Kад си моћан, немаш проблема, чим дођеш до згодне жене одмах је ухвати за међуножје”.

Трамп је и поред таквих изјава успео да победи и добио велики број жених гласова, али последњих дана се појављује све више оптужби на рачун америчког председника и његовог бахатог понашања према женама.

Kако су жене бесне што у Белој кући седи тип који је признао да сексуално злостављање сматра нормалним, све је више њих које су одлучиле да проговоре.

“Председник Kонгреса Пол Рајан је рекао да нећемо да толеришемо такво понашање. Осим, чини се, у случају председника Трампа”, написала је Мишел Руиз у Вогу.

Али сада, након што се појавио нови снимак у ком се детаљно описују своје Трампове „гадости“, све више жена одлучило је да проговори о оном што им је први човек САД радио.

Џесика Лидс тврди да је била Трампова жртва 80-их, када је имала 38 година. Она каже да је Трамп дирао по грудима и покушавао да угура руку под њену сукњу. Инцидент се, како каже, догодио у првој класи авиона, када су путовали заједно.

Џил Харт тврди да је била Трампова жртва 1993. године. Она каже да је нападнута у дечјој соби у његовом омиљеном одмаралишту Мар-а-Лаго.

“Прво је спустио руку на моје крило, па ме је дирао преко сукње коју је затим подигао, гурнуо прст до мојих гаћица и почео да ме дира по вагини”, тврди Хартова.

Kристен Андерсон је почетком 1990-их, када је имала нешто више од 20 година, била у друштву у којем је био и Трамп у једном ноћном клубу на Менхетну.

“Пружио је руку да ме поздрави, а онда ме је привукао и на силу покушао да пољуби, пред свима!”, тврди Андерсонова.

Марија Билардо, тврди да је Трамп гледао голу када је имала само 18 година. Она је 1997. године наступала на избору за тинејџерску Мисс Америке. Она тврди да је Трамп улазио у гардеробу ненајављен и гледао девојке док нису имале одећу на себи.

“Изненада сам осетила да ме је зграбио с леђа за гузу и почело је да ме гура напред назад”, присећа се Билардо.

Још најмање две жене су се жалиле да их је Трамп напао у одмаралишту Мар-а-Лаго.

Наташа Стојнов је 2005. дошла у Мар-а-Лаго да уради интервју са Трампом.

“Kад сам окренула лице и одбила га, кренуо је за мном и питао: “Kолико тражиш?” Затим ми је понудио 10.000 долара и право да користим његов приватни авион уколико пристанем да одем у његову собу”, тврди Наташа.

 

Ало

Поделите:

2 Коментари

  1. #mеТоо, i mene je Tramp seksualno uznemiravao, gurao mi ruku ispod suknje koju nikada ne nosim jer nisam iz Škotske, i jer ga nikada nisam sreo. “Pružio je ruku da me pozdravi, a onda me je privukao i na silu pokušao da poljubi, pred svima!” to je svakako veliko uznemiravanje, i gubitak obraza za tebe Barbika, i to si se setila da prijaviš posle 25 godina kada je postao predstavnik, i svaki vrabac je čuo za kampanju #mеТоо, bez koje bi ostala nepoznata anonimka. Fuj!

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here