Постоји седам типова душе, сазнајте која сте ви душа

Поделите:

Врста душе којој припадате нема везе с оним што ћете постати у животу.
Постоји седам врста или основних улога душа, а то су Слуга, Мајстор, Ратник, Ученик, Мудрац, Свештеник и Краљ. Свака од њих има одређене квалитете и подразумева одређене способности или особине. Иако се душа из живота у живот реинкарнира у другој улози, тип душе којој припадате никада се не мења. Те улоге нам нико није доделио или наметнуо, оне су део нас. Међу њима нема хијерархије, све су једнако вредне и слободне. Тип душе којој припадате нема везе с оним што ћете постати у животу. Сазнајте која сте ви душа.

Мудрац

Мудраци баратају забавним облицима изражавања и природном памећу и мудрошћу. Мудраци су рођени да комуницирају, деле своју памет и мудрост са светом у целини. Користећи своје природне таленте они су велики животни комуникатори који просветљују.

Свештеник

Ова душа је извор инспирације за друге. Свештеници имају осећај мисије, вишег позива, потребе да свет буде боље место. Ова душа распаљује саосећање и водиља је свима. Међутим, свештеник може прећи у манични фанатизам, у истицање себе као великог праведника, који једини зна што је најбоље за све и очекује да га баш сви следе.

Ученик

Ученици су природно талентовани за посматрање, снимање, анализирање и разумевање. Они воле да истражују, прикупљају податке, а њихов животни простор подсећа на библиотеку, с полицама препуним старих књига. Они мање желе да мењају свет, више желе да га схвате и науче нешто о њему. Типичне особине душе ученика – знатижељни су, образовани, аналитични, педантни, неутрални и равнодушни.

Ратник

Ратникова специјалност је снажна интеракција, поготово с онима који се противе и прете. Они гледају на живот кроз призму сукоба и стално су спремни за изазов. Мотивише их жеља да бране исправно и победе погрешно. Енергични су, упорни, одани, заштитнички настројени, немилосрдни.

Мајстор

Имају природни талент за креативно изражавање, обогаћују живот новим и оригиналним идејама. Често их привлаче занимања у којима могу да раде креативно, где се траже изуми, дизајн и развој нових мисли, нови стил, нове ствари – од инжењеринга, ликовне уметности, обрта, графике, моде, па све до поезије, плеса и атлетике. Маштовити су, иновативни, чудни.

Слуга

Они имају урођен нагон да раде за опште добро. Изузетно су несебични и отворени за помоћ, благе су нарави, брижни и гостољубиви и као такве их је лако искоришћавати. Потребе других стављају на прво место, чак и ако је то на њихову штету. Брижни су, скромни, посвећени, једноставни и меланхолични.

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here