Позови БИА ради рекламе

Поделите:

Да су Драган Kојић Kеба и ТВ екипа која га је снимала у аутомобилу били заустављени и проверени док су пролазили поред објекта који обезбеђују припадници војске, домишљати фолкер не би имао прилику да цео случај искористи да изрекламира свој нови ЦД и направи шалу на рачун Безбедносно информативне агенције.

Вест да је Kеба саслушаван у БИА због нове песме „која није подобна за национални интерес“ брзо је постала тема број 1 на друштвеним мрежама и повод за разна нагађања на тему- чиме се државна безбедност заправо бави. Било је свега, од духовитих коментара до узнемирујућих закључака, који су сви заједно добра илустрација поимиња БИА и њене улоге у очувању безбедности државе.

Привођење на информативни разговор певача и новинарке због вожње и снимања у близини објекта где бораве заштићена лица и каснији позив у МУП, Kеба препричава као мини трилер, а на крају поручује да се нада да шала са песмом „никога није заболела“.

Тешко, међутим, да су после свега у БИА равнодушни због начина на који је цео случај приказан у јавности. С једне стране испада да је реч о аматерима који расипају време и ресурсе, а на другој страни је питање колико служба уопште може себе да доживљава као озбиљну и респектабилну када Kеба с њом збија шале.

Kако год, остаће забележено да је Безбедносно информативна агенција морала да се оглашава и објашњава да информативни разговор са певачем „није имао никакве везе са било каквом његовом песмом“.

Сваки Ваш коментар, прегледаће чланови редакције Инсајдер. На нашем сајту нећемо објавити коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде – што је забрањено и законима Србије.

 

 

Инсајдер

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here