Пут понижења и увреда

Поделите:

Поред окултног значаја, датуми имају велики симболички значај јер се бирањем одређених датума шаљу недвосмислене поруке и симболичким путем поништавају или релативизују неке националне или међународне тековине и историја.

Када желе да вас понизе, западни „пријатељи“ то раде веома прорачунато и без трунке случајности. Тако ћете, на пример, изручивање свог бившег председника Хагу одрадити ни мање, ни више, него на Видовдан (28. јуна 2001.). Милошевић је тада изјавио: „Знате ли да је данас Видовдан, Срби?“. Бивши председник изручен је мимо одобрења Врховног суда чије судије нису хтеле да потпишу документ о изручењу. Потписао га је извесни Драган Вулић, помоћник тадашњег министра правде Владана Батића, чиме је прекршена сва правна регулатива, изручење се може сматрати неуставним, а учесници кривично одговорним.

Тајна конвенција коју је Србија под утицајем Аустроугарске и Хабсбурга потписала 1881. потписана је 28. јуна на инсистирање Аустроугарске да буде баш тај датум. Била је то срамотна капитулација без рата, јер су Србији наметнута ограничења и рестрикције да не сме да се меша у односе преко Дрине, Саве и Дунава. Такође, Србија је у тој конвенцији прихватила услов по којем не сме да постоји заједничка граница између Србије и Црне Горе, а Србија не сме да шири своје границе јужно од Косовске Митровице. Српска власт је пристала да ни у ком облику неће пристати на помоћ треће стране у случају рата.

Новијег датима је видовданско понижење Срба од стране суседних Хрвата: Устав Хрватске у којем су Срби избачени како конститутивни народ донет је 28. јуна 1990. године.

И конференција „Западни Балкан и НАТО пре и после Варшавског самита“, на којој је било речи о процесу евроатлантских интеграција у региону и о сарадњи у суседним државама, одржана је у Београду 28. јуна 2016., у организацији Центра за евроатлантске студије, на чијем челу је Јелена Милић.

Многима тада није упало у учи да је тачно на стогодишњицу анексије БИХ, на Огњену Марију, Радован Караџић изручен је Хагу. Случајност или не?

Узгред да поменемо да се ти сатанистиччки ритуални датуми не бирају само у случају Срба, него се народи широм света понижавају на њихове највеће верске и националне празнике или се догађаји планирају на важне датуме сатанистичких ритуала. Тако је, на пример, Садам Хусеин обешен баш у време великог муслиманског сунитског празника.

Довођење Срба у ред – насловница Тајм Магазина поводом масовног бомбардовања Срба, 11. септембар 1995. године

Да долазак Тонија Блера у Србију 2015. године није био само ради испијања бесплатне кафе показују догађаји који су потом уследили.

Сва понижења српски народ морао да истрпи на њему значајне датуме. То је тактика затирања сећања кроз постављање дуплих или тродуплих годишњица. Тако је укидање суверенитета Републике Србије на Косову и Метохији и добијање умањеног Ахтисаријевог плана у преговорима српске Владе, Хашима Тачија и представника ЕУ (Кетрин Ештон) и САД (Филип Рикер), изведен у две фазе.

Прво је 17. априла, на годишњицу капитулације Краљевине Југославије од 1941. године, у деветој рунди преговора Влада Србије усмено прихватила 15 тачака које је Брисел предложио. Затим је Влада прихватила споразум и писмено 22 априла, на годишњицу када је у Бечу 22. априла 1941. постигнут је Немачко-Италијански споразум о подели окупиране Југославије којим је највећи део Косова и Метохије припао италијанском протекторату Албанији.

Следило је заседање Скупштине 26. априла на годишњицу понуде потписивања Лондонског уговора од стране сила Антанте 1915. којим је наводно нуђена тзв. Велика Србија.

Такође је интереснтно што је за датум састанка премијера Србије Александра Вучића и председника Албаније Исе Мустафе у Бриселу 2016. да преговарају о Бриселском споразуму изабран баш празник Светог Саве.

Ивица Дачић је 18. марта 2015 у Бриселу потписао „Индивидуални акциони план са НАТО, који је један корак до уласка. По том плану подразумева се потпуна приватизација свега и пропаганда у корист НАТО.“

Зашто баш 18? Зато што је осамнаестог марта 1999 у Рамбујеу завршена конференција за Косово, а потписивањем албанске стране отворен је пут за бомбардовање Србије.

Демократија се доводи бомбама

Можда некоме није познато да се канцеларија НАТО налази баш у згради министарства одбране Републике Србије. А сећамо се и да је за потписивање војно-техничког споразума изабрано баш Куманово због место у којем је извојевана одлучујућа битка за ослобођење старе Србије (Рашке, Косова и Метохије и Македоније)

Сви знамо када је Дан Државности Републике Србије – 15. фебруара на Сретење. Тај 15. и 16 фебруар се празнује државност коју је овај народ остварио. Али многи не знају да је Европска унија баш 16. фебруара 2008. одлучила да покрене „Мисију владавине права Европске уније на Косову и Метохији – такозвани ЕУЛЕКС КОСОВО“ и тиме управо нарушила државност Републике Србије. Дан касније, 17. фебруара 2008. органи привремене самоуправе на Косову и Метохији, уз политичку и организациону подршку ЕУ и САД, озваничили су то једностраном одлуком о проглашењу независности Косова и Метохије од Србије.

NATO PARLIAMENTARY ASSEMBLY / ROSE-ROTH SEMINARS

Од 31. марта до 02 априла 2015. године у Скупштини Републике Србије одржана је седница Парламентарне Скупштине НАТО.

Мета

Зашто баш од 31. марта до 02 априла

Зато што је у јеку злочиначког бомбардовања тих дана српска војска заробила три нато војника на македонско-српској граници.

Зато што су бесомучно рушени мостови (сасвим срушен Петроварадински), бомбардовани српски градови (Пећ, Београд, Куршумлија…), рушени верски објекти и убијани цивили.

02. априла, између осталог, у селу Ногавац, општина Ораховац, погинуло је 11 лица а 5 је задобило тешке телесне повреде. Током напада на Куршумлију погинуло је 13 цивила и оштећено око 500 цивилних и религијских објеката као што су манастир Пресвете Богородице и Светог Николе из 12. века…

НАТО бомбардовање Савезне Републике Југославије званично је почело 24. марта 1999. године у 19 часова и 55 минута. Многима вероватно није познато да је 24. март један од најважнијих датума у календару сатанистичких ритуала. То је Дан младе Сатанине (The Bride Of Satan Ritual) – изигравање свадбе Сатане, сексуално терорисање женске особе.

Генералштаб

Пресуда Радовану Караџићу била је заказана за 24. март 2016. Да ли је и то случајност’? Можда наизглед није у складу са темом да је и први ресторан Мекдоналдс у Београду отворен 24.03.1988. године.

Као одговор на бесмислене потезе Владе Србије и понижења од стране НАТО монструма 31. марта у згради срушеног генералштаба требало би организовати манифестацију „Радост Европе“, у згради РТС-а трибину о новинарским слободама, а у Буђановцима изложбу стелт технологије. Можда и неку конференцију о култури касетних бомби и лековитим својствима осиромашеног уранијума,

Свакако би требало упитати Владу Србије, кога она то представља, у чије име спроводи политику која никакве везе нема са њиховим предизборним обећањима, која је чак супротна ономе што су народу Србије обећавали. Било би интересантно чути њихов одговор на питање због чега свесно пристају на намерна понижења својих западних „пријатеља“ везана за датуме великих српских празника или трагедија.

Остаје нам да видимо наредних година каква су нам ритуална понижења западни пријатељи припремили.

Нема случајности када су ритуалне увреде и понижења у питању!

Далибор Дрекић

извори:
Восток Вести
Србски ФБ репортер
NATO PARLIAMENTARY ASSEMBLY

Поделите:

1 коментар

  1. Ша господине Дрекићу од кога се стидите па несмете јавно у наслову да напишете ТРУЛИ ЗАПАД ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ СРБА И СРБИЈЕ ШТО ДОКАЗУЈЕ ИЗВРШЕН ГЕНОЦИД НАД СРБИМА 1999 ГОДИНЕ КАДА СУ НАМ ДЕЦУ ПОУБИЈАЛИ А НАС ЗАУВЕК ОТРОВАЛИ ФАШИСТИЧКЕ УБИЦЕ ИЗ ТРУЛЕ АМЕРИКЕ СА ФАШИСТИЧКОМ ЕУ. ТО ЈЕ ИСТИНА КОЈА СЕ НИКАД НЕСМЕ И НИКАД НЕМОЖЕ ЗАБОРАВИТИ. Ову истину увек треба написати као наслов да подсетимо све наше младе нараштаје шта нам је урадила трула америка и ЕУ А ТЕ УБИЦЕ ДА ПОДСЕТИМО ДА ЋЕ МОРАТИ ДА ОДГОВАРАЈУ ЗА ИЗВРШЕН ГЕНОЦИД НАД СРБИМА КАД ТАД. ТО ЈЕ СИГУРНО.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here