Шешељ: Ђинђић је назвао Драшковића кофом го*ана!

Поделите:

Лидер Радикала Војислав Шешељ тврди да је Ђинђић једном приликом назвао Вука Драшковића кофом гов*на.

А ево како Шешељ објашњава целу причу:

 

 

 

 

Поделите:

12 Коментари

  1. Uhvatili su da vas jebe dok cam je citao struju a i vucic je to znao pa su ga pitali sta cete s time sto vam predsednik voli muskarce a Vucic je rekao “nisam ja …ovaj..sta tu ima lose…”

  2. Pa zar djindjic tako da kaze za Vuka, takva vrlicina od coveka. Nego kako se zvao taj elektricar…..razvalio ti guzu picko udbska, rekao si tada tako je bilo dobro bolje nego u zenickom mardelju

  3. Jedan me je tako nazvao, ne dobro sta god vama udbasima pase. Neki miha, neki sima uzelac, neki en ti, sad lune, samo novi nikovi iskacu

    Klinci, sad neki krajiski borci
    Ma vrcavi ste mi svi vi vukomrzitelji, samo se transformisete

  4. Ja mislim da je Milošević 1991. grdno pogrešio što jednim jednostavnim potezom, 9. marta te godine, nije poslao Vuka Kofugovana trajno u istorijski zaborav. Naime, opšte je poznato da je Vuk Kofagovana svu svoju harizmu, a time i političku snagu, crpio iz svog četničkog izgleda. Dakle, ta kosa i brada nosili su svu političku snagu Vuka Kofegovana u tom periodu i samim tim mu je to bila i Ahilova peta. Jedino što je Milošević trebalo da napravi na dan kad je ova spodoba rušila Beograd bilo je da naredi da neko ode do Narodna fronta (nije daleko) i iz ginekološko-akušerske klinike privede jednog picobricu (tad su imali takve u službi, danas ne znam) te mu narede da obrije tu mačkaru i skrati mu kosu na milimetar. Posle toga da ga pusti u masu da viče „juriš“ pa da vidimo ko bi ga slušao.

  5. УДБА извадила стару педерчину Вјекослава Шешеља да пљује Вука, јер им смета истина коју овај човек говори!

  6. Kako god, ima jedna velika, nepremostiva razlika između stare pederčine i kofe govana. Obojica su svoju političku karijeru započeli na platformi srpskog nacionalizma da bi Šešelj svoju odanost toj ideji dokazao „in vivo“ založivši svoj život za svoju ideologiju, a kofa govana se, posle pretnje da će ga optužiti u Hagu ako ne bude dobar i poslušan, postao najveći zagovorač sprovođenja zapadne politike u Srbiji i pion NATO-a. Gde se dede njegov nacionalizam?

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here