Шешељ: Колинда је усташа коју сам довео на власт!

Поделите:

У најновијем интервјуу лидера СРС Војислава Шешеља за лист АЛО, Шешељ је најавио да ће ускоро ићи код Колинде заједно са Вучићем.

 

Kада коначно идете код Kолинде, толико дуго то најваљујете, а никако да одете?

– Врло ускоро. Kада Вучић крене, идем и ја, па да видимо коме ће Kолинда већу пажњу да посвети. Kада се ја појавим, њој Вучић неће пасти на памет.

Подсећамо да је Шешељ директно утицао на изборе у Хрватској укључењем у емисију Владимира Бујанеца.
У пријатно ћаскању с Бујанцем, Шешељ је одлично послужио у политичкој утакмици са својом изјавом да подржава Иву Јосиповића. Kолинду Грабар Kитаровић, тада још кандидаткињу за председницу и чланицу ХДЗ-а није спомињао.

Наравно, Бујанец је великодушно пустио Шешеља да искаже своје мишљење о тадашњој министарки спољних послова Весни Пусић те да се брани од Хага. Шешељ је више пута Бујанцу рекао да се у Хаг више не враћа.

Поделите:

3 COMMENTS

  1. Hm,hmm..doveli ste vi , ti,dobrica,matija,cavoski,vasim peticijama da se puste sa robije na vlast Aliju,Tudjmana,Demacija,,,da imate sa kim da ratujete,i opevavate deseterce o vasoj slavi.

  2. Gospodin Vojislav Šešelj jeste intelektualac enciklopedista i „kozer“ (šarmer) isto tako je dobar (i poželjan) polemičar (recimo da je na tvojoj strani)! Ali, nikako ne bi bio dobar kao „šef države“ (recimo), zbog svog (reklo bi se) neobuzdanog, nekontrolisanog temperamenta! Toma Nikolić, koji je obićan majmun i idiot, lopov i podmukla vucibatina i kod g. Šešelja u stranci je bio „običan vodonoša“, i kada je ovaj (g. Šešelj) „dobrovoljno“ (bez prinude) otišao u Hag („međunarodni sud pravde“) Toma majmun je izkoristio to da se politički odvoji („osamostali“) i (čak) je postao „šef države“! – majmun a „šef države“! Idiot a „šef države“, lopov a „šef države“! – (ali to je već normalnije), samo ovde je to toliko javno, ofirano i brutalno! Čak je svoju ženu Dragicu „promovisao“ u nekakvu „humanitarku“! A sina u „gradonačelnika Kragujevca“! Ej, kuda ide to Srbija?

  3. Hmhmm…pro je,kao ovlasceno lice,otudjio,ne namenski potrosi novac dobijen za stranku,pa je zaduzio,otvorio joj kredit,i zdimio izstrake, i kao deliktno lice postao preednik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here