Шешељ: Одмах истражити ко су убице Оливера Ивановића!

Поделите:

Лидер радикала Војислав Шешељ остао је затечен вешћу да је Оливер Ивановић убијен на Kосову испред своје странке.

„Веома сам запрепашћен и затечен овом вешћу. Треба сачекати барем прве индиције и истражити ко су убице. Ми смо политички били потпуно различити, али ово је страшна вест“, рекао је Шешељ за Kурир.

Подсетимо, непознати нападачи упуцали су Оливера Ивановића јутрос у Kосовској Митровици, а он је убрзо подлегао повредама.

На Ивановића су наводно пуцали док је улазио у просторије своје странке. Према незваничним информацијама, Ивановић је након напада хитно транспортован у KБЦ Kосовска Митровица , али без знакова живота.

Kурир

Поделите:

2 Коментари

  1. Терористима није требало дозволити ни да помисле на стварање државе, а не да им такву квази државу створе американци и најмоћније државе света…време пролази и доказује колика је то грешка била, ако је Србија доказала да је фактор стабилности на Балкану, сада се види ко то свакако није. Са терористима није требало водити никакве преговоре нити било шта потписивати јер отето је само отето и ништа више, а отето се увек на неки начин може вратити, али ако се отетом даје уступцима легалитет онда се постепено губи суверенитет као и право да се отето врати.

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here