Шешељ потврдио писања Видовдана да опозиција ради за Вучића!

Поделите:

 

Лидер српских Радикала, Војислав Шешељ у интервјуу за АЛО потврдио писања Видовдана да опозиција сама себе компромитује и ради све што је у интересу Вучића и тренутне власти.

Лидери опозиције морају у пензију

Да ли мислите да има шансе да се лидери опозиције, који се мало свађају, умире, уједине и изађу у једној колони на београдске изборе?

– Њихов је проблем проблем вођства. Прво, они који су се експонирали у време дванаестогодишње досманлијске владавине не могу да схвате да не могу стећи народно поверење и они треба једноставно да се повуку из политике. То су Тадић, Јовановић, Чанак, Живковић, Шутановац. Од нових нема никаквог квалитета. Јеремић је показао да није човек озбиљног квалитета, Јанковић чини небулозне ствари на политичкој сцени, невероватно је како се он понаша и како прича. То је мука западних служби које на томе раде. Они и даље трагају за правим човеком. Бошко је срамота за политику, прљави љотићевац који машта о мусолинијевском систему.

 

Зашто сте искључиви у ставу да никада не улазите у коалицију? Можда бисте боље прошли на тај начин…

– Бесмислено је ићи у предизборне коалиције. То је код нас доведено до апсурда. Демократска странка се поцепала у 20 малих странака, о онда праве коалицију, то је лудило. Ако заслужујемо цензус, народ ће нам дати довољно гласова за цензус, а ако не заслужимо поверење, ко нам је крив.

Поделите:

8 COMMENTS

  1. Meni vala nije, Nanjusih ja OZNU odmah. Izvestio sam se. code name mu je „Magistar“….on je vas. Ovi u Bosni su ga davno vrbovali. Srbima se lako prodaju muda za bubrege ali ne svim. Jos si na slobodi Lune. Mardelj te ceka za one tunguske. Nisi mislio da cu te se setiti a ?

  2. E jebi ga ti sad apavas, verovatno ti dosla treca smena. A kod Ozne je uvek bilo ovaj koji radi do ponoci je igrac, a ovaj iz trece smene je pocetnik ili luzer. Jebes mi sve ko tu kod vas vuce konce, ti si Lune tu neki potrcko….paper pusher….daju vam valjda stare Motorole. Tebe su zajebali, 20 godina se drkas sa veb sajtovima i jos si prasinar.

  3. E ovи iz trece smene nece da se oglasi, zaspao na duznosti…..vi cete neki komunizam da mi uvodite….jebace vam trump mamu maminu. Gde ste bre crveni, spavate a ? Pa imate valjda lokalne agente u USA luzeri boljsevicki.

  4. Doso Seselj u UsA da digne 380 soma, pa sto nije isao u sirotinjsku rusiju. Bogata zemlja, daju 150 evra za ove sa ravnim tabanima serem vam se na rusiju i vaseg Putina. Dodji Putine u Radjevo Selo da vidis kako pro Americki cetnici…, Crna Gora je u NATO i Srbija ce biti tamo

    • Hm,hmm..za taj biznis,trebalecsu mu budale,pa nije isao u Rusiju,oprezan,da ga ne optuzite za IB, pa u Gvantanamo,,,,morao bi da zbrise u zaliv svinja da vas doceka,skicali bi ko bozicni prasici !!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here