Шешељ: Само добра мотка може да опамети билмеза и говедо какав је Чанак

Поделите:

Лидер радикала Војислав Шешељ жестоко је испрозивао лидера ЛСВ-а Ненада Чанка због његовог боравка у Барселони где се одржававо референдум о независности те шпанске покрајине. Уз то, Шешељ се обрушио на Чанка и због тога што су на просторијама ЛСВ у Новом Саду истакнуте заставе Каталоније.
– Вешајући упоредо каталонске и војвођанске заставе, Чанак отворено показује своје намере. Треба и ми њему да покажемо шта смерамо да се опамети – написао је Шешељ на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер, да би затим написао да га само добра мотка може опаметити.

Таквог билмеза и говедо, као што је Ненад Чанак, само би добра мотка могла опаметити – додао је председник СРС-а.

Таквог билмеза и говедо, као што је Ненад Чанак, само би добра мотка могла опамети.

Иначе, лидер ЛСВ Ненад Чанак поновио је јуче да та странка у потпуности подржава намеру грађана и грађанки Каталоније да се на референдуму изјасне о својој будућности.

– Основно демократско право је да Каталонци на бирачким местима искажу своју вољу – оценио је Чанак у саопштењу.
Подсећања ради, на просторијама ЛСВ у Новом Саду истакнуте су заставе Каталоније, а Чанак је рекао да је то учињено у знак солидарности са грађанима чије право на референдум оспорава централна власт у Мадриду.

Чанак је рекао и да ће бити у Барселони како би се , наводи, и лично уверио да ће каталонски референдум бити победа људских права.

– Надам се да Шпанија, као чланица ЕУ, неће нанети мрљу на образу ЕУ – рекао је лидер ЛСВ.

Поделите:

3 COMMENTS

 1. Dragi moj Seselju, da je Govedo!- JEST, ali Opasno Govedo: strpljivovatikanski radi. Ali, muntam onako: da li za ovo malo srpska duha vece zlo ona govedina ili cudno zadobijena sekikarleusijanscina. Ovo DRUGO zlokobnije, jer da njega- ovog d r u g o g- nema i neBI- , NEBI bilo ni onog
  GOVEDA ( usput, imenovati ga g o v e d o m veoma je ruzno: plemenita DOMACA zivotinja to nije zasluzila. Zahtjevam, u ime iste, izvinjenje!).

 2. Црнокошуљашке идеје и намере!!!
  Његови наступи са граниче са здравим разумом, али ништа мање и са
  Уставом и законима државе Србије, па је нејасно како не реагује
  Јавни тужилац, по службеној дужности?!

  Драган Славнић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here