Слагалица пуца по шавовима

Поделите:

Некад смо гледајући популарни квиз тестирали своје знање „такмичећи“ се са учесницима, али ових дана само чекамо да се „тачан одговор“ испостави као погрешан. Слагалица све чешће испада слабија од својих такмичара.

У последње време само ниже грешке, а последња у низу је објава да су: Једине птице које не могу да лете – пингвини.

Гледаоци су прилично бесни, твитераши већ „сахрањују“ Слагалицу, јер пингвини могу да буду прва асоција за „птице које не лете“, али свакако нису једине.

Ок, није нека неопростива грешка и могла би да прође без реакције, да се слична ситуација не понавља из епизоде у епизоду и из игре у игру. И чак и највернији фанови не могу то да не примете.

Пре само неколико епизода, Слагалица је изнервирала гледаоце питањем о Рудолфу Морејеву у игри „Ко зна зна“. Испоставиће се да балетски играч Моројев не постоји. Пре тога се забројала у игри у којој се тражи најдужа реч и дала поене погрешном учеснику, а само дан пре тога компјутер је избацио реч са словом које уопште није било понуђено…

Да не подсећамо кад је Србијом одјекнула она несрећна асоцијацијација за коју је решење било ЖЕНА и због које смо се запитали куда иде наше друштво кад се тако нешто „подразумева“ и у овој чувеној емисији.

Некад, док нас је Милка Цанић поздрављала својим чувеним „Добро вече“, „тачан одговор“ из Слагалице био информација у коју се не сумња. Сад све чешће гледамо збуњене такмичаре чекајући да неко од њих примети грешку и водитељке принуђене да се извињавају на крају емисије.

А кад смо већ код водитељки, најављено је да ће Марија Вељковић ускоро добити нови пројекат, што је покренуло спекулације да више неће водити Слагалицу.

Дефинитивно се нешто дешава и нисмо сигурни да нам се свиђа.

Поделите:

2 Коментари

  1. Мислим насекирао сам се страшно! Али иста ствар се види свуда: пад знања! Притом је много опаснији сразмерни пораст незнања колико не знају.

  2. DA BI SLAGALICA POVRATILA STARU SLAVU, IZ VRMENA LEGENDARNE MILKE CANIĆ, NEOPHODNO JE UČINITI SLEDEĆE:PITANJA I ODGOVORI MORAJU PROĆI GUSTO SITO. ZA TO NE MOŽE BITI ODGOVORNA JEDNA OSOBA U REDAKCIJI, JER MA KOLIKO BILI OBRAZOVNI NE MOŽETE SVE OBLASTI JEDNAKO POKRIVATI. ZATO PREDLAŽEM SLEDEĆE: DA UREDNIK SARADNIK ILITI SUPERVIZOR, KAKO SU NAZIVALI GOSPOĐU CANIĆ, SVAKOJ OD REDAKCIJA DA DOMAĆI ZADATAK-OBRAZOVNOJ,MUZIČKOJ,SPORTSKOJ,FILMSKOJ ITD. DA DA LISTU OD 100-200PITANJA I ODOGOVORA IZA KOJIH ĆE STAJATI REDAKCIJA I NJEN UREDNIK A DA SUPERVIZOR SAMO RASPOREĐUJE TA PITANJA PO EMISIJAMA.KIKSEVA BI, NADAM SE BILO DALEKO MANJE A I GLADAOCI BI VIŠE UŽIVALI,TESTIRALI SVOJE ZNANJE A SLAGALICA VRATILA STARI SJAJ I POVERENJE GLEDALACA. OVO PIŠEM KAO UČESNIK SLAGALICE U NJABOLJOJ NAMERI.
    ps:U VEZI PTICA KOJE NE MOGU DA LETE-PRECIZNIJE BI BILO KOJE PTICE NEMAJU KRILA-PINGVINIMA SU SE KRILA TRANSFORMISALA U PERAJA, SLIČNO KOO I UDOVI DELFINA I KITOVA

Оставите коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here