„Случај Маровић фарса у режији ДПС-а и Србије“

Поделите:

Члан Предсједништва СДП-а Иван Вујовић саопштио је да је „случај Маровић“ постао фарса у режији врха ДПС-а и Србије.
„Након што су ДПС патриоте, по признању да су шефови криминалних група добили братске српске пасоше, имамо и нови случај у којем ће и њихови јатаци у послу пљачке грађана остати ван домашаја правде. И извјесна Оливера Илинчић, десна рука до скоро другог човјека ДПС, нам попут Маровића шаље поздраве из Београда поручујући да ће и она милионе грађана Црне Горе мирно и спокојно трошити“, рекао је Вујовић.
Он је казао да „`ДПС патриотама` није довољно што узимају од сопствених грађана“, већ их и „додатно понижавају бестидним представама“.
„И док шефови криминалних група из ДПС и њихови јатаци,слободни као птице, по Србији троше наше милионе, дотле њихова централа у Црној Гори пребројава четнике и партизане. Они заиста мисле да су грађани толико незнавени да не виде да је ДПС `патриотизам` најбоље показао управо Светозар Маровић. Опљачкај грађане, побјегни из земље и на крају одрекни се Црне Горе – тако гласи формула ДПС `патротизма`. Да којим случајем Маровић није процесуиран управо би нам он данас дијелио патриотске лекције пребројавајући ко је за, а ко против државе. `Патриоте` морају знати да свакој превари и похари једном дође крај, да преваранти и отимачи увијек заврше тамо гдје им је мјесто и да ће тако бити и овога пута. Зато, џаба вам новци“, наводи се у саопштењу Вујовића.

РТЦГ

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here