ШОКАНТАН ДОКАЗ КОЈЕГ МЕДИЈИ НЕ ЖЕЛЕ ОБЈАВИТИ: Еуропска унија је била Хитлерова идеја

Поделите:

Еуропска унија, слободно тржиште и јединствена валута су били у плановима које су изворно осмислили високо рангирани нацисти, укључујући и самог Хитлера. Нова књига под називом „ЕУ: Истина о Четвртом Рајху – Како је Хитлер добио Други свјетски рат“, предлаже да је Њемачка једина земља која има користи од Еуропске уније, кажу аутори Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini који тврде да је ЕУ планирана изворно од стране нациста.

Године 1936. Хитлер је рекао у Reichstagu: “Није интелигентно замислити да се у таквој тијесној кући као што је Еуропа, заједнице народа могу одржавати различите правне суставе и различите концепције закона, тако дуго времена.”

Године 1941. Walter Funk, Хитлеров министар економије, покренуло је Europäische Wirtschafts Gemeinschaft (Еуропску економску заједницу) – ЕЕЗ) да би успоставио јединствену еуропску валуту. Хитлеров план за интеграције еуропског господарства у јединствено тржиште.

Године 1945. Хитлеров Главни план – Мастерплан (заробљен од стране савезника) укључивао је план за стварање економске интеграције Еуропе и оснивање Еуропске уније на федералној разини. Нацистички план за федералну Еуропу темељио се на Лењиновом увјерењу да: “Федерација је пријелазни облик према потпуном јединству свих народа”

Аутори књиге Daniel J. Beddowes i Falvio Cipollini, каже: “Због чега постоји ЕУ? Тко стварно има од ње користи? А одговор је, наравно, само Њемачка.”

“Није случајно да је готово свака земља у Еуропској унији све сиромашнија док је Њемачка и даље богатија и богатија.”

“Ми можемо мислити да смо побиједили у Другом свјетском рату. Али смо изгубили. Није никакво изненађење да ми сви живимо у Четвртом Рајху.“

“Били свјесни или не, они који подржавају и бране у Еуропску унију подржавају нацистичку насљеђе”.

Под поглављем наслова “ЕУ је инспирирана и дизајнирана од стране нациста”, аутори тврде:” Хитлер је био човјек који је први који је дао задњи сјај плановима које су започели Карло Велики и Наполеони.“

ЕУ је морао добити завршни изглед тијеком Другог свјетског рата од стране човјека по имену Walther Funk, који је био предсједник Reichsbanke и директор банке за међународна поравнања.

“То је био Funk, који је предвидио долазак еуропског економског јединства. Функ је био и министар економије Адолф Хитлера и његов кључни економски савјетник.”

Они настављају: “Нацисти су се хтјели ријешити нереда малих народа који су чинили Еуропу и њихов план је био врло једноставан. ЕУ је Хитлеров сан.”

Књига тврди да није случајност да је ЕУ тако близу Хитлерова плана за послијератну Еуропе.
Према ауторима: “У 1945., Хитлеров “Главни план” је био заробљен од стране савезника. План је укључивао детаље плана за стварање економске интеграције Еуропе и оснивање Еуропске унију на федералној разини.”

“Немогуће је наћи разлику између Хитлеровог плана за нове Сједињене Државе Еуропе, којем би доминирала Њемачка и Еуропске уније какву имамо данас.”

Књига такођер тврди да је конзервативни премијер Ted Heath– “самопризнајући лажљивац и издајица” – платио £ 35,000 фунти како би увео Британију у Еуропску економску заједницу 1973., а нацистички министар пропаганде Joseph Goebbels би тада био поносан на BBC-ову пропаганду уласка у ЕУ.

Завршни дио књиге је поглавље “73 ствари које требате знати о ЕУ (Чињенице које је BBC заборавио рећи)”.

Међу бригама о имиграцији и Заједничкој политици пољопривреде, аутори тврде да је ЕУ наметнула законе попут: “ЕУ је озаконила да су кућне радиности илегалне”, “закони Еуропске уније присиљавају власнике свиња да се морају пријавити за добивање дозвола за ходаље” и “ЕУ жели контролирати глазбу коју сви слушају”.

Такођер тврде: “ЕУ нас је присилила да користитимо нове жаруље које су опасније и скупље од старих.”

Гласноговорник либералних демократа је рекао: “Људи су безначајанно необични са митовима о ЕУ већ десетљећима, а ова књига је примјер тога. Неки од приједлога су потпуно смијешни. Winston Churchill позвао на “Уједињене еуропске државе” и сумњам да ће га аутор назвати нацистом.

То није први пут да је ЕУ описана као њемачка завјера и план да би се преузела читава Еуропа.

У 1990. години, министар владе Велике Британије, Nicholas Ridley – блиски савезник Margaret Thatcher – био је присиљен дати оставку након што је описао Економску и монетарну унију као “њемачки рекет дизајниран за преузимање цијеле Еуропе”, и рекао да одустаје од државног суверенитета предајући га Еуропској унији је једнако лоше као да сте своју земљу предали Хитлеру.

Dalicom news & web

Поделите:

6 COMMENTS

 1. OK. Možda je to i tačno (ili je tačno) ali ona (Hitlerova EU) i ova EU nisu i ne mogu biti iste, jer nisu u istom vremenu! Ova (sadašnja) EU je za vremensku spiralu viša u odnosu na tu Hitlerovu EU (ili EEZ) ako vreme shvatamo kao spiralni oblik u kontinumu! (Onako kako je Hegel zamišljao vreme!)

 2. У сваком случају – обе су атлантски план: да зауздају Европу и освоје Евроазију, а без капи своје крви.

  Хитлер је био лутка на концу англо-ционистичке олигархије (питање колико је тога уопште био свестан). Немци се иначе од уједињења 1875.до данас нису показали претерано бистрима по питању политике, посебно спољне.

 3. Sto rekao dulebg,opet im je namenjena uloga zrtve u nekome buducem sukobu sa Slovenima,ciji su rodjaci kako neki istoricari tvrde.Nije mi jasno da su spremni da opet ponavljaju iz istorije,.Ne sreca je njihova u tome sto su ih oni koji su ih uveli u sve te ratove (anglosaksonci),uvek na kraju ako i kada izgube izvlacili iz iskusenja da osete istinsku kaznu porazenih.Sva njihova stradanja su beznacajna u odnosu na nesrecu koju su proizvodili vodeci 2 svetska rata.Ta pasija disciplina,ugradjena u njih,da bespokorno ubijaju a i sami budu zrtve,dovela ih je na nivo njihovih cuvenih pasa Vucijaka.dresiranih da kidisy ,kada im se kaze,a takodje i da podviju rep i povuku se..Ovo su im sitni dobitci na u odnosu na zrtve koje ce morati da dsju u svakome pogledu.

 4. Zasto sokantan!? Glupost! Ne trazi se, naravno, da svako jest nacitan, kako se to kaze, pa , eto, zna. SVAKA KNJIGA, AKO JE k nj i g a, dobro dosla; a ako se s knjigom – nista sokantno. Pa, sve to je, stono bi sr reklo, azbucno, za c i t nj e zamorno, jer je pukom c i nje n i c o m

  • „Sokantan“ zao sto treba da zvuci dramaticno, da se vise cita :))

   Salu na stranu, pratio sam malo „novinarsku etiku“ od Novosti i Sputnika, dakazemo da su kao normalniji, ugledniji list/agencija.

   Novosti forsiraju najkrvavija ubistva i zlodela po Srbiji. Pisu do detalja kako je ko rasporio stomak, kako je sin ubio oca, zena muza i sl. Sputnik, ki zaista zahvaljujuci pristupu informacija silne Rusija danas (RTuday) ima dobru bazu info., i time moze da hrani citaoce, koristi tako jeftine naslove, populisticke, senzacionalisticke, da se izjednacio sa Kurirom po naslovima, a po sadrzaju je kalibar Rasa tudej, jer i koriste njihove informacije, ista kuca.

   Onda, Novosti imaju rubliku o sponzorusama i estradi, a Sputnik, malo-malo pa pod nekom maskom ruske lepote (koja je neosporna) ubaci slicice skoro golih Ruskinja…onako „diskretnih“ i „patriotkinja“, kao se kupaju u ledenom jezeru, misice i sl.

   Sve mora da bude „sokantno“, da se vise cita…ustvari ljudi i citaju skoro nista, samo naslove…u tekst zavire i dalje…

   • Naravno, u naslovu – neznaju,ni sta je n a s l o v- da je s o k a n t n o , a ono – svakodnevica; svo sto im jest i sto ce njihovim, a po nama, biti sabrano je u njihovom najumnijem, a ovo- crtica Apsolutna duha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here