Стевић: Ђилас од Лазаревчана украо много

Поделите:

Најава Драгана Ђиласа да ће се кандидовати на предстојећим београдски изборима, представља доказ да је за Ђиласа, и њему сличне преваранте – Шапића, Шутановаца, Јанковића, Јеремића и остале, Београд само плен.

„Остао сам затечен Ђиласовом изјавом да ће својом имовином нешто некоме гарантовати, имајући у виду да је само током своје власти од Лазаревчана украо много.

Подсећања ради, током мандата Драгана Ђиласа и Александра Шапића, у периоду 2008-2014., тиме што су извршили централизацију Београда, Лазаревац и његови грађани остали су ускраћени за основну инфраструктуру, као што су асфалт, водовод, паркићи и амбуланте, а извођење било каквих радова могли су само да виде у медијима пошто су за Ђиласа Лазаревчани били грађани другог реда.

Лазаревчани ће ускоро имати прилику да јасно и гласно кажу да ли желе повратак у време разних Ђиласа, Шапића, Јанковића и Јеремића, када су пљачкани, отпуштани, када су били без основне инфраструктуре у својим улицама, или желе да подрже одговорну политику Српске напредне странке и да развијају свој град.

Та и таква одговорна политика коју води СНС предвођена Александром Вучићем, за наш Лазаревац је учинила много. За само три и по године у Лазаревцу је изграђено и реконструисано преко 100 километара путева и улица, преко 50 километараводоводне мреже, преко 500 људи је запослено захваљујући инвеститорима који су препознали одговорну политику града и председника Вучића.

За Срапску напредну странку нема подела на грађане првог и другог реда, сви смо ми грађани Београда и једнако се улаже у сваку општину“, пише у саопштењу Бојана Стевића.

АЛО

Поделите:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here